уторак, 12. новембар 2013.

2455.
СРПСКИ
ТРАКТОРИ
НАТОА
 

Америчани немају потребе да шпијунирају Србе. Срби све сами кажу. Неки Тадићев Будалаш је, ономад, отишао у Амамб и рекао да је Тадић рекао да Србија не може заувек да остане изван Нато. Амамбаш, задужен за голуба писмоношу, пресавио табак и под шифром ЗГРСКХЕМФУУТРМ-4 одаслао депешу Грги Златоперу. Строго вик.
Проамерички аналнитичари већ постављају тезу да ли ће Ово Пресветло Руковученије да уведе Сербију у Нато или ће морати да се појави ново, специјално, као што се појавило и за Косово.
Ја, пак, као уважитељ Хантингтона, разумијем да је на овом мјесту, на којем се налазе Срби, одавно пронађен Сукоб Цивилизација. Да није, овдје никад не би почео Први Свјетски Рат, никад Гитљер не би напао Београд, никад Нато не би напао Београд, не би било муслимана ни санџака, ма, добро, нека муслимана и санџака, само да нема Зукорлића, ММЈ, не би никад било југословенских самоуправних социјалистичких ратова и не би нико никад признао Хрватску, Словенију и Усрану Босну и Херцеговину.
И да никад неће престати борба Хиршћанства и Нечастивих Сила на овом простору. У НС спада и Нато. Јер нема никакве везе са Хришћанством. Нарочито нема везе са Хиришћанством оно што ради Нато. По свијету. И Овдје.
Јучер је у Србији избио неки сукоб између Нато и Патриотских снага. Једна групица љевичара, оквирно, напала је неке младунце који су се окупили да серуцкају о Натоу.
Нато, дабоме, организује деструктивне групе мрмака, кртица волухарица и мишева, настојећи тако да разори друштво на које му је пало око. А трза се шапа.
Несумњиво је да у Србији постоје и политичари који ће да кликну кад Грга Златопер да знак.
И овдје је тако. У Републици Српској. Дјелатница Министарства спољних послова, Ана Тришић ништа и не ради осим што даје интервјуе о томе како је Нато благодет, добробит, рај у коме Еве не траже јабуку и како једино Нато може са седам риба да нахрани цијели народ. Дјелатница је горе у име Есенесдеа а није примијећено да је то и страначка политика. Мада мене више брине да ли то она ради и мимо знања Златка Лагумџије. И ККК, Концерн Копања Канцероген, јавно је објавио да ће Независне и Гласне да у наредном периоду пишу Оде Натоу.
Купи Државне Новине па онда јебе Државу.
Али добро. Има и он неке користи. Зимница за раднике. Познато је да Нато има најбољи Карфиол.
Углавном. Тешка ће и дуга борба да буде.
Да Принцип устане из гроба, имао би шта да ради још педесет година.