уторак, 5. новембар 2013.

2440.
ПОПИС
У БиХ
КО
АФРИЧКА ШЉИВА
 

Коначно је, у БиХ, а гдје ће, откривена Она Ствар која прави људе. Прављење дјеце превазиђено је.
Ствар се зове Попис У Бошњака. ПУБ.
Рамиз Салкић, млађи средњи референт за статистику и пребројавање, обзнанио је да у Републици Српској живи 195.000 Бошњака. Дупло мање него прије рата.
Ја могу да му обзнаним слиједеће. Добро сте и прошли. Обзиром да је политичко, парамилитарно и вјерско вођство тог напаћеног народа било покретач ратова и ратића у БиХ.
Не знам шта се догодило.
Толико сам се наслушао прича о геноциду, протјеривању и силовању, силовање су Срби изводили у трку јер је то најпримјеренија технологија датој ситуацији, истовремено протјерујеш и силујеш, да сам, будећи се у морама сваке ноћи, мислио да нема живог Бошњака у Републици Српској, осим мог друга Џеме са Крајине.
Дабоме, да бих волио да је Бошњака онолико колико их је било и прије рата, само без оног усраног тројства вођства које сам поменуо.
Морам сумњати у овај податак јер је Попис у БиХ, код бошњачке технолошке политичке елите, и оџа, ствар лагања. Лажним бројем ће се борити за противуставну конститутивност и заступљеност у органима, тражиће паре за помоћ угроженом живљу, лажирати изборе. Има тога још.
Врло је могуће да су се исти људи пописивали и у Федерацији и у Републици Српској. Стога је неозбиљно од било кога, излазити сада са резултатима док није извршена ни контрола нити систематизовање резултата.
Бошњаци брже броје пописане него што Срби силују.
Друга ствар мене брине.
Босна и Херцеговина.
Откуд сада да Салкић само гледа колико је Бошњака у Српској. Ваљда је битно колико их је у БиХ. БиХ је све. Српска није ништа. Све је важно али на Нивоу Државе. И како то да се не занима колико има Срба у Федерацији. Нарочито у оном федерашњачком дијелу. Дрвар, Гламоч и Грахово не рачунамо. То је била Република Српска и за вријеме Тите.