среда, 22. мај 2013.

2116.
KRV
U LONDONU
 

Dvojica divljaka, muslimana, usred su Londona iskasapili momka koji je vjerovatno bio vojnik ili je nosio neku vojničku odjeću. Pri tom krivolovu su uzvikivali da je Alah Velik u što se ne može povjerovati nakon te scene. Potom su ga odvukli na sred kolovoza da ga ljudi bolje vide. Kao vjerni psi što donose ubijenu divljač gospodaru prednoge. Valjda misle da Alah gleda samo sredinom ulice.
Pošto su nestale Velike Civilizacije Istorije, svijet se pretvara u Civilizaciju Svakodnevnog Divljaštva.
Ljudokolj u Londonu nije neka naročita vijest. Ali jeste njegova postporuka. Nikada nećete biti sigurni jer muslimane ubijaju svakog dana.
Ono što je prije nekoliko decenija bilo vic sada se pretvorilo u dviljaštvo. Ovdje smo pričali vic o tome kako je neki Haso zaklao Peru. Kada su istrčali iz krčme i pitali Šta uradi Haso, on je hladno, kao i krvavi musliman u Londonu, rekao Zato što je Miloš ubio Murata. To je bilo prije petsto godina. Bogami, ja sam juče čuo.
Tako je i crni musliman ubio momka zato što je neko jutros poginuo u muslimanskom svijetu.
Istina je da su ratnici Nebeske Demokratije odavno krenuli da ubijaju bez ikakvih, malih i velikih, razloga. Ali ne samo muslimane. Koliko znam, nisu nešto izbirljivi. Kao i Septembarci što nisu gledali ko je koje vjere bio u dvije kule.
Istina je da se tokom cijele istorije ljude ubijalo i istrebljivalo bez razloga.
Ali je samo sada svijest pojedinca sišla na tako nizak divljački nivo krvavih ruku. Više nemamo krvave političke stavove, borbu za mir i jednakost, nezavisnot i suverenitet. Imamo na sceni Veliku Krvavu Sataru i Velikog Alaha.
Bilo bi površno da kažem da su takve scene moguće zbog islamske vjere.
Znak je mnogo dalekosežniji. Ljudsko ponašanje sve više će u budućnosti biti determinisano maglovitim opijumima kao što je vjera. Ako je umro komunizam nije umrlo objašnjenje da je vjera opijum za narod. Opijum je pogodan razlog jer je maglovit. Nešto što se podrazumijeva. Gladamo već danas kako se razara Ruska Sirija, još jedino im je ona ostala u arapskom svijetu, a da je sve zaogrnuto maglama revolucije i maglama unutarvjerskih latentnih sukoba Šiita i Sunita.
Bilo bi površno i da kažem da je krivolov u Londonu posljedica dozvoljenog lova kojeg provode lovci Nebeske Demokratije. Jer, oni su sebi dali dozvolu da bombarduju Beograd, Bagdad i Džihadstan a dva divlja crnca su samo uhvaćeni u krivolovu.
Ali je, jamačno, sve ono što se događa u muslimanskom svijetu i prema muslimanskom svijetu, okidač ljudskog divljaštva koje je sigurno zapisano u nekoj od onih kuglica genetske spirale.
Pitanje dana je kada će se divlji pojedinci organizovati u beznadne grupe i formacije i krenuti u ubilački i samoubilački krvavi pohod nekom oda avenija Slobodnog Zapadnog Svijeta.
Samo kad ih se dovoljno ubijedi da im život ne vrijedi ni po drona ladne bombe.