уторак, 23. април 2013.

2064.
KRNJI SE
TRIO NEUNUIŠTIVIH
KEMALA
 

Kozarić. Huseinović. Čaušević.
Neka mi oproste ostali. Ni su oni Ke Mali. Mnogo su veći. Naročito Monteno i Malovčić. Ali narečena trojica su iz Državnog Aparata, STJ. Na čelu Nezavisnih Državnih Halatki. Takorekuć.
Mesuda BiH, Meddžidin Sud, blokirao je imovinu Kemala Čauševića. Taj Kemo je jedan od neuništivih Kema. Toliko su on i Kemo Rak neuništivi da su i Srbi počeli, u porodilištu, davati muškoj djeci ime Kemo. I Kozarić, isto. Samo on, mnijem, ima struku. A nema štampanja novca.  
Dobro što su neuništvi no su i dugotrajni na stolici.
Sada je Mesuda ustanovila da Kemo Uio, od Uprava Ivanićevog Oporezivanja, ima sav helać nekretnina u Sarajevu. U trci na sedam godina ostavio za skoro tri nekretnine i Banjalučkog Jebača.
Te nekretnine Mesuda je blokirala jer se sumnja, konačno, da je to stekao omogućavanjem poštenim ljudima da budu prekogranični kriminalci. Šverc tekstila bez poreza i slično.
Iz svega zaključujem da važne DHB, Državne Halatke Bosne, ne vode kriminalci. Vode budale.
Samo budala može da pljačka Svoju Državu, Svoju Svetinju, Svoj Patriotluk, i da od te pljačke kupuje Nekretnine usred Sarajeva. Budala. Da je kupio u Banjaluci, među Četnicima, nikad niko ne bi posumnjao.
Ali. Kakva je Vaša Država ne bi me iznenadilo da se sutra otkrije da je Kemo Uio vlasnik Raka.