среда, 20. март 2013.

2019.
ŠOK,
KAKOGOD OKRENEŠ
 

Ma, na sceni je zavjera protiv Srba i Srbije. Strane dobrosakrivene službe, podmetnule su Ružu Kućanicu Tomašić, poznatiju u tajnim dosijeima kao Ruška Radikaluška, da ugostiteljuje Srbe u Zagrebu, da to kaže na Haerteu, tajnoj ekspozituri takođe, dok je u Beograd stigao Šok. Nijemac Šokenhof, zamjenik predsjednika poslaničkog kluba CDU-CSU, a to znači i Njemačke cijele, došao je za listom od Sedam Zahtjeva Njemačke. Sve je tempirano. Dok je Nikolić išao Bajdenu u Rim, dok je Gatalica objavio roman o Prvom svjetskom ratu, u sklopu kojeg je i epizoda o Austrijskom Luftimatumu Srbiji, tako se tada u narodu govorilo za ultima fajt u odnosima među državama, i dok se Rusi lade opštovito u pogledu Srbije.
Čak je i dotični gospodin izabran radi prezimena. Iz Izvora Bliskih nisam uspio odgonetnuti da li je to zbog riječi Šok kojom se označavaju Albanci ili zbog medicinskog fenomena Šok i Šok Terapija koji se ovdje pojavljuje u modifikaciji Šok Steramtija.
Ozbiljno. U Sedam Zahtjeva Njemačke, koji su stigli još u septembru prošle godine, ali Izvori Bliski nisu bili dorasli, a koji su sada podijeljeni novinarima, kao važnom učesniku u Opštem Sraniju na Balkanu, stoji ovako:
·         Korupcija, MJJ
·         Ko je zapalio Ambasadu
·         Nema  nove istorije na Balkanu, npr Srebrenica
·         Beograd – Priština, sporazum, dijalog
·         Ukloniti paralelne barikade na Severu Kosova
·         Uvrtanje mudanaca Srbima na Severu Kosova od strane BGD
·         Srbija i Kosovo kao punopravne države članice EU. Perspektiva.
Nešto mi se čini da je Vučić prvi vidio Sedam zahtjeva i počeo da djeluje baš po pitanju Prvog Zahtjeva. I tako ispokerisao Nikolića da priča sa Jahjagom a Dačića sa Tačićem, iz čega će samo on politički profitirati jer je njegova borba nerizična. Za budućeg lidera Srbije može se boriti do posljednjeg Miška a da mu sa glave ne padne ni šiška.
Kao što mi se i čini da je cijeli preokret od radikala ka narodnjacima načinjen u sklopu tajnog projekta i pogodbe u kojima je žrtvovana takozvana proeuropska struja Tadića, koji se ozario fejsliftingom u Evropi pa zaboravio stranku i stranačku organizaciju i tako postao saučesnik u pobjedi korporacije TOM-AL, a u sklopu kojeg je i Konačno Priznanje.
Sve ostalo što se događa samo je ispunjavanje tog projekta-pogodbe. Zato je u Šokenhof rekao novinarima, kada su ga siroma naivci pitali Kakva je uloga Narodne Skupštine Srbije u tim seksualijama, Da pripremi javno mnijenje. Da se ne bi pripremilo mnijenje patrijarh je jučer morao da kaže da nema ni priznanja ni podjele Kosova.
Teška će borba da bude.
Iz iskustva znam da, na Balkanu, kad nekom obećaš vlast, nema Kosova koje neće pojevtiniti.