субота, 9. март 2013.

2003.
MARŠ NA IST

Ostaci razbijene samozavaravajuće muslimanske propagande po svijetu, koju nisu kreirali, muslimani, kasnije Bošnjaci, već Veliki Krojači, Homogenizatori Balkana, pa ih, muslimane, preko Alije i drugih marginalaca, gurnuli u predstavu, kao i u građanski rat u BiH, u kojem su jedina poražena strana, jedina, jer su Srbi i Hrvati izašli kao pobjednici, što po tome što su dobili, ili im je ostala Nacionalna Država, što po tome što su dobili Državu Srpsku i što će, uskoro, dobiti Treći, koji se, ti ostaci, u Sjedinjenim Državama Amerike označavaju kao KBSAACBH, uska grupa koja se naziva Kongresom, STJ, inače budale jer su zaslužne za nevjerovatnu propagandu i promociju Srpske Tužne Pjesme Marš na Drinu, uputili su ćitab američkoj ambasadorici u Ujedinjenim nacijama. Nedajte da Vuk pleše po UN i razara ulogu našeg Svetog Zaštitinika i Verifikatora Genocida nad  nama, nad muslimanima, ulogu Svetog Haškog Suda, Suda Veličanstvenog.
Taj strah od rasprave o Sudu Veličanstvenom, Suludom Sudu, u generalnoj skupštini ujedinjenih nacija, nije samo kod tih Kabeesaovaca. On je i kod drugih. Zato i pišu AmAmbici jer im je tako sugerisano. Oni u Americi imaju razrađen taj sistem uticaja. Nismo mi. To je javnost. To su grupe. To su faktori.
Istorija će se razbistriti i nad Balkanom. Nad nekim narodima će ostati crnila. Zato je sve i rađeno. Neki drgi narodi će nositi svoj teret početne slave i umišljene, ili naturene im pobjede. Vremenom će teret postati pretežak. Pobjedu je veoma teško održati. Dugovi će biti vječni. Kao i crnilo nad onim nacijama kojima je, u samom početku, bilo namijenjeno. Oružje za Siriju došlo iz Hrvatske, a u Argentini osuđen onaj Kretenoid jer je oružje ilegalno prodavano Hrvatskoj. Jednom kad se uđe u to kolo, teško se izlazi. Kao što se teško pere i laž o genocidu. Ubogo političko i vjersko vođstvo muslimana u BiH želi nesretnim ljudima da natovari vječni teret Genocida. Ispašće na kraju da su Osmanlije ovdje naturile islam samo da bi se imao nad kim vršiti Genocid. Oni KBSAACBH pišu da je Marš Na Drinu bio i u Drugom svjetskom ratu doboš genocida. Ma, Mehmed Paša Sokolović je dao izgraditi Ćupriju samo da bi olakšao buduće genocide.
Istorija će se razbistriti. Ali se neke štete neće nikad popraviti. Međutim, kako uvijek biva, platiće nedužne generacije. Nikad nije bilo da se nešto nije platilo. I nikad nije bilo da se nečim nije platilo.
Problme može biti što se, tada, u budućnosti, neće znati gdje je naplatna rampa. Kao što se tada, u prošlosti, nije moglo znati da će neki Mali Srbin sa Harvarda doći na Ist River a nekima se učiniti da mu se Drma Šubara I Cveće.