субота, 6. октобар 2012.


1799.
JETI SA CRTEŽA

U Neovisnim Novinama nekidan osvanuše četiri stranice Naše Zlatkice. Zlatka Lagumdžije. Političara koji je sam sebi Kim Il Sung. Dvije stranice su naplaćene. Dvije nazlaćene. A na svečetiri Zlatkica Slatkica sam sebe hvali ili čini da ga drugi hvale. Esdepe je objavio svoj Naprijed pa i pismo koje je Zlatkica lično dobio od predsjednika Partije Evropskih Socijalista, izvjesnog gospodina Staniševa. Koji ga u pismu oslovljava sa Dir Clatko. PES ti je zahvalan za sve. Sunce Ti Jebem. PES čvrsto stoji iza tebe, Clatko. PES Ponosa.
Na nazlaćenim stranicama intervjua Dir Clatko sam sebe hvali, medi, gladi. Svi su problem u BiH. Samo on nije. On je budućnost Vaše Države. Kako to piše i Predsjednik PES. Pod tvojim liderstvom, Socijaldemokratska partija je postala partija svih Bosanaca i Hercegovaca. Kaže Stanišev. Osim Komšića. Kažem ja. Koji je uspio da spasi glavu ispod liderstva.
Pesovac Stanišev laže. Laže sebi. Laže javnosti Bosanaca i Hercegovaca. Laže samom Clatku. Jebo ga Socijalizam Crnih Tašni.
Nu. Šta bi moglo da znači četverostranično ukazivanje Jetija Sa Crteža. U Neovisnim.
Prvo. Mentori i dalje stoje iz Dir Clatka. Ne samo oni iz Pesa. Koji su ga turili u vlastito predsjeništvo.
Drugo. Esdea je dobila poruku. Što će joj pojačati želju za Turskom.
Treće. Poruka je upućena i Dodiku i Bosiću. Odnosno Republici Srpskoj. Nećemo dati da dirnu Dir Clatka. Niti da ga smijene.
Četvrto. Poručeno je Čoviću da nema Trećeg Entiteta, odnosno prvih koraka ka njemu, zbog čega je ovaj i ušao u sadejstvo sa Zlagumdžijom.
Meni je poručeno da se veselim novom sukobu na Bošnjačkoj Političkoj Sceni. Da budem siguran da će se ubrzati snimanje filma Turska Brani Sarajevo. Da je Lagumdžija posljednja Srpska greška u zajedničkim organima. Da Bosance i Hercegovce ne veže ništa jače od i.