понедељак, 1. октобар 2012.


1793.
POTENCIJAL ČAVIĆ
Cijenim Čavićevu upornost. Da se kandiduje za sve i svašta. Mislim da će uskoro slijediti i kandidatura za Predsjednika Udruženja Golubarnika. Bosne i Hercegovine, jabome. On je Bosanski Igrač Bezbola. Toliko se nudi Bosni a ništa ga ne boli.
Cijenim i njegovu inovativnost. Niko još nije dobio izbore čitajući blog rajka vasića i napadajuići ga u izbornim hronikama. I, tako, trošeći dragocjeno vrijeme u kome je mogao pokazati na desetine hiljada svojih pristalica kako padaju u trans pred bilbordima pozitivne strelice koja simbolizuje političku muškost. Pošto sam svestrano nastran, u prvi mah sam pomislio da Čava onom tvrdom crvenom strelicom reklamira onaj Potencijal, Sunce Ti Jebem. Ako siđe sa bilborda potamaniće nas ko Sulejman Sultaniju Hurem.
Strijeljati, jakako. Prvo optužiti, pa onda strijeljati. Za Srebrenicu. Radi svog uguzičenja u fotelju, radi svog položaja kod Međunarodne Zaguznice, radi ulaska u Sarajevsku Istoriju srpske poniznosti i poturčavanja, priznao je broj žrtava u Srebrenici, više od osam hiljada, nepostojeći broj žrtava zločina, što je otvorilo vrata Opštoj Bošnjačkoj Genocidizaciji Srba i Republike Srpske. Tako je Čavić okačio Zvono Genocida i nerođenim srpčadima unedogled.
Uz to se još i izvinjavao, pisano i usmeno. Za to treba da bude obješen za mudanca. Nikakvog, ni pojedinačnog ni kolektivnog, razloga za srpsko izvinjenje nema. Muslimani su počeli rat u BiH. Njihov Prvi Musliman je javno iznio politički stav i program: Za BiH ću žrtvovati mir.
On je žrtvovao svaku žrtvu u ratovima u BiH. Čak i sve one srebreničke. Ko kome treba da se izvinjava.
Čavić je neljudski poletio da na Belom Konju uđe u sarajevsku istoriju a Srbi da uđu u Nečist. Jer izvinjenje ovdje znači priznanje krivice i priznanje poraza.
Nije mjesto da se Čavić na Javnom Servisu obračunava sa mojim privatnim blogom ali pošto on nema koordinate nizašta, onda Žalibože narodnog vremena i para.
A da se Srbi slažu sa mnom, Čavić je mogao lako da provjeri. Trebao je samo prije 24. da se prijavi u Srebrenici pa da se kandiduje za načelnika te opštine. Ne bi dobio glasova ni za zadnji džep Radojice Ratkovića. Poturice ko što je i sam.