понедељак, 6. август 2012.


1735,
ASAD 
NOĆAS 
MORA PASTI

Nekoliko kratkih pitanja, bez obaveznih odgovora, naredbi ili konstatacija, otkrivaju suštinu savremenog svijeta. Nervozni niži pomoćnik srednjeg zamjenika višeg srednjeg savjetnika prvog zamjenika u Spejs Departmentu Za koji tajm možete sjebati Siriju. Pomoćnik za održivu istinu, samo istinu i nikoji drugi kurac osim istine, glavnog urednika nezavisnih novina Teksasa, Vašingtona Di Si, Njujorka, Kalifornije i mirnog srednjeg zapada, uredniku spoljne rubrike Ne serite više o Libiji. Ispodpotporučnik spejšlfors 110, ne skinuvši sunčane naočare za noć, svojim vojnicima iz odreda Sljepići za specijalni očigled, Ubijte svakog sirijkog Pasjeg Sina na kojeg naiđete i prikažite ga kao žrtvu Režima. OK. Ako ne pomogne, šifrovali su nam poruku da će Bakir Izetbegović uticati na Lagumdžiju, ko je rekao kojeg Lagumdžiju, da njegovi glasaju za protiv Sirije. Samostalni provajder finansijskih instalacija i derivacija u GSP Jorgan uđite sa sumnjivim sublimacijama u okolne evropske banke, instalirajte se, džebl profit, država će nadoknaditi, javili su šifrovano, a onda za 36 mjeseci tačno, OK, zagalamite kako će vaše pare najebati zbog propasti Eurozone. Koji idiot je rekao Šta je Eurozona.
U Siriji se događa Jugoslavija. Testisoidni Uvrt. Najsličnije događajima u BiH. Neću da kažem da je to zbog toga što je i tamo, kao i ovdje, navlasti Sin Svog Oca. Ali hoću da kažem da se radi o goloj Teritorijalizaciji čitavog jednog područja koje je procijenjeno kao strateško u borbi protiv Propasti Zapada. Ne znam samo šta im je tamo toaletna rečenica, kao kod nas Mi smo za BiH u Eu i u Natu. Mi smo za Siriju u Krvi i Blatu.
Stalno se pojavljuju vijesti o tome da pobunjenici govore ingleški, da imaju ajfon for, da su naoružani Upizdumaterinu, da ubijeni nisu nikakvi civili nego podmetnuti leševi, takozvana Markalizacija. Sada se pojavio momak koji otvoreno kaže da je izmišljao vijesti za razne izmišljene postaje a da uopšte nije bio tamo odakle se javljao nego u sigurnom „studiju“ Specijalnog Očigleda.
Nevjerovatno ali beskorisno. Vijest će, i snimak momčetove ispovijesti, trajati samo do sljedećeg Pokolja Civila Od Strane Sirijskog Režima. A onda će jedan od evropskih nužnosnika da izjavi Asad Noćas Mora Pasti. Snaša već ima spremljenu izjavu Veni Vidi Idi.
Mnoge zemlje nisu u stanju da se odupru najezdi Fabrikovanih Opravdavanja Teritorijalizacije. Vještačka Ravnoteža Ravnoteže uljuljkala ih je u svom kobiva povoljnom geostrateškom položaju. Američani, uz pomoć Blerizovane Evrope, stalno pipkaju granicu na kojoj će Rusija uletjeti u novi svjetski rat, znajući da ona to ne može i ne smije.
Neka se spremi sljedeći kordon zemalja.
Mada i to treba gledati sa bolje strane. Dok oni opće sa raznim Asadima i Sadamima, zemlje Nove Ekonomske Kore zazuzimaju svijet. Kina, prije svih. Jednoj jutra se probudiš a Kinez pod prozorom otvorio fabriku Koka kole.