недеља, 23. октобар 2011.

ONI SAD: NEMA BOSNE
Unajmljeni popovitelji, plaćeni i zamoljeni da popuju Bosni i Hercegovini, Srbima, Hrvatima i muslimanima, popuju da BiH postoji a da oni ne postoje nego da postoje samo građani, Dobri Bosanci, Dobri Bošnjani koji plaćaju porez Sarajevu, koje je, međutim, u građanskoj Naseobini, multietničko, teško odustaju. Skupila se, tako, trojka Radio Slobodna Evropa, Slobodni Filozof Žile i Slobodni Profesor Grebo i popovali, na talasima radija, preko mosta, o tome šta se dešava sa BiH.
RSE je, pri tome, iznijela sumornu sliku Naseobine, takvu kakvu Turska Serijska ATV iz Banjaluke o Republici Srpskoj teško ikad da će. A sagovornici još zapaprili.
Slobodni Filozof Žile: Nema javnog saboraćaja između Banjaluke i Tuzle a dva i po dana treba da se iz Stoca stigne u Novi Grad.
Slobodni Profesor Grebo: A ova zemlja iza sebe ima 800, 900 godina istorije.
Slobodni Filozof Žile: Sramota me kako je Komšić sterilno pričao na sastanku Igmanske inicijative.
Slobodni Profesor Grebo: BiH ne samo da ne postoji kao država nego ne postoji ni kao društvo.
Radio Omer Karabeg: Smatrate li i vi da nema šanse da u BiH dođe do pobune gladnih.
Žile, Grebo i RSE, i kordoni drugih, popovački nastrojenih i najmljenih, popuju decenijama o stvarima koje nemaju veze sa BiH. Pri tome i seru, počesto. Nikakva država ovdje nije postojala 800 ili 900 godina. Nije postojala niti 800 ili 900 dana. A kako nije postojala Država tako nije postojalo tržište, tolerancija, multietničnost, građanština, liberalizam... koje RSE, Ž i G, i kordoni, neprestano popoviteljski naturaju i propagiraju. U najzlatnije tursko, ili Titino, doba nikakva budala nije putovala iz Banjaluke u Tuzlu niti iz Stoca u Bosanski Novi. Šta ću u Novom, matere ti. A kad Zlajoglua nije sramota Komšića, što bi SFŽ bilo sramota. Brate Žile, za društvo takvih pojedinaca se zalažete i ti i RSE i SPG. I kordoni. A Gladni, Nezaposleni, Borci, Invalidi, Penzioneri... vaši vječni GUJU, Glavni Ulični Junaci Ustanka, ne postoje kao politički faktor. To piše u svim Početnicama na političkim naukama. Oni su faktor kao i Stranka Crvene Mrkve. Postoje samo Srbi, Hrvati i muslimani koji su se 93. proglasili Bošnjacima.
2005. sam objavio knjigu BiH ne postoji. Njima je trebalo šest godina da dođu do toga.
Posted by Picasa