понедељак, 16. мај 2011.

U PULSU HRVATSKE:
LJUBIĆ I RASPUDIĆ I
PET GLUVONIJEMACA
Nevjerovatno. Branimir Bilić kada govori o Srbima i Republici Srpskoj, mržnja mu pada sa revera i curi iz ušiju. A kada govori o političkom holokaustu Hrvata u Federaciji, ili BiH uopšte, onda je agramerski uljudan.
Stoga nije ni čudno što je u emisiju o Krizi Stvora doveo četiri Esdepeovca – Gluvonijemog Živanovića iz Banjaluke, ospičavog Banca, milozvučnog Topića i antisatanizatorskog Filandru. Branimir Bilić je ispao dobar pridruženi član Esdepea.
Zagreb ima specifičnu vrstu sljepila i sada je jasno da Hrvati u BiH imaju još jednog tihog neprijatelja. Takvog su imali i Srbi kada je Milošević uvodio sankcije na Drini.
Ne zna se koliko će Hrvati u BiH još moći da izdrže da to javno ne kažu, u skladu sa hercegovačkom drčnošću, barem na nivou Martine Mlinarević.
Da je meni neko priredio takvu emisiju u Beogradu, seksualizirao bih mu mrtvu babu u ladnom grobu.
Emisiju je trebalo nazvati: Ugodno Esdepeovsko veče sa Branimirom Bilićem – pomozite renesansu Esdepea, lijepe njihove sarajevske partije, i nemojte je demonizirati.
Ovako, to je bila emisija Gluvonijemaca u kojoj su Božo i Nino bili Mirko i Slavko protiv motorizovanih brigada Crvenih Kmera i Crvenog Klera.