понедељак, 16. мај 2011.

BARAŠINOSAURUS
Predlažem da mandat Glavnog Tužioca BiH bude još 327 godina.
A Gospoda Boga molim da učini da odnosni Glavni Tužilac poživi, uprkos prijetnjama, progonima i zastrašivanjima, još 400 godina. 73 godine penzije.
I da se svaki budući Glavni Tužilac BiH proglasi Barašinosaurusom čime bi se zaštitio od ostvarenja prijetnji, pratnji i zastrašivanja.
Toliko, dabome, će trebati, Miloradu Barašinu da završi sve istrage koje su u toku. Štagod Glas Srpske upita, odgovor je genijalan: Sve su to aktivni predmeti. Garnirano sa: U poodmakloj fazi, Radi se nacrt, Kancelarija razmatra prigovore...
Takav Glavni Pregalac. Sunce Ti Jebem. Gdje ga Republika Srpska obara Referendumdumom, gdje mu prijete, ugrožavaju bezbjednost i prate ga. Niko mu ne priznaje Državni patriotizam. Pa došao u Republiku Srpsku da se žali.
Da li je Čovjek iz BiH zalutao.
A on, da citiram njegovu genijalnu misao o Predmetu Dobrokoljačka, Radi aktivno na njemu maksimalno. Mislim, radi na Tužilaštvu BiH.
Tako radi, SMJ, Sunce Mu Jebem, da svaki dan saznam za neki zločin nad Srbima za koji niko nije ni po guzici počešan. Procesuiran. Ili se podsjetim nekog zločina.
Oni u svijetu hoće da procesuiraju Gadafija a on još živ. Ovaj naš Barašinosaurus bi ga lagodno pustio da odapne pa da prođe jedno dvadeset godina pa da onda aktivno radi na njemu.
Da. I glavno pitanje. Šta će Barašinosaurus u Glasu Srpske.
Njemu je mjesto u Glasu Meddžide, Glasu Države, Glasu Sarajeva, Glasu Patriota.
Pritisak. Dabome.