петак, 15. август 2008.

TORBA BRATA RADOVANA
Nakon što je Srbima slagano da je Radovan Karadžić srpski lider, prije osamnaest godina, laž se višestruko devalvirala pa je sada Srbima slagano da je nađena sudbonosna torba Radovanova. U travi Batajnice, kraj puta a u rejonu privremeno zauzete teritorije prilikom hapšenja Dobrog Dabe. Zaključujem da su se svi tamo prisutni igrali Indijanaca i kauboja i zagubili torbu kada se pojavio šumar i istrjerao djecu da ne lome raslinje.
Srblje je ovo primilo sa velikom vjericom. Torba je pokazana i na TV, bre. A advokat iz KLA je rekao da laptopa još nema jer oni o tome ne znaju ništa, nemaju ni francuski ključ da ga otvore, ali će sutra Seka Persa da ga donese jer ona ima tehnologiju pa će vidjeti šta je ostalo od šarafa u tom laptopu.
Pouzdano znam da je Radovan Srblje smatrao budalama.
Ali ne razumijem zašto mu sada dokazuju da je bio u pravu.
Na priču sa torbom, sa advokatovom žalbom, sa skrivanjem u Beogradu, pred očima kriminalaca, stranih i domaćih izdajnika, špijuna i cijelog svijeta, može nasjesti samo čovjek kome je mozak izvađen i ugrađen u dojke neke plavuše, kao implatat.
Pođimo redom i pogledajmo šta je sve sumnjivo u storiji silaska Radovana sa trolejbusa umjesto sa planine.
· Hag – Hag je bio potpuno zatečen hapšenjem što nije normalno. Dosad su znali da je Gotovina kod katoličkih popova, ovdje i ondje, da je Radovan u četvrtak dvaput prešao granicu sa MNE... ali sad nisu znali da će biti uhapšen.
· Čupavi Radovan, Dabić, niži je rastom od Karadžića
· Imao je LK pravog Dabića koji liči na Dabića nađenog u trolejbusu. A to sa l. kartom nije mogao da izvede nepraktični i traljavi Radovan. To je morala da izvede Služba koja ima podatke o svim živim i mrtvim pa je nađen original za kojeg će se načiniti dvojnik tako da igra bude kompletna.
· Sinhronizator bioenergije nosi naočare sa dancima tegli za pekmez. Ako bi ih skinuo, sumnjam da bi vidio kud da hoda. Dabome, moguće je da je Radovan, kad se odrodio od lika dabe, stavio sočiva. Ali svi znaju da nikad nije nosio naočare za hodanje.
· Čupavi Radovan Daba hoda pogrbljeno što Epski Radovan Sa Frizurom nikad nije radio. Tako pogrbljeno je hodao samo moj djed zemljoradnik tokom 65 godina. A Rašo nikad ništa nije radio da ga zgrbi.
· Čelo Čupavog Dabe je niže od Radovanovog.
· Glas doktora Dabića, na stepenicama privatne klinike kod proslave godišnjice, previše je jasan i previše dobro je sve snimljeno da bi bilo spontano. Moguće je da griješim, kad bih imao cijelu kasetu, bio bih siguran.
· Radovan u sudnici, djeluje obrijano nakon dugovremene brade (crvenilo kože) i ošišano nakon duge kose ali to je mogao imati i ako nije bio u liku doktora Dabića. Međutim, ne djeluje iznenađeno, nervozno, ljutito i razočarano. Kao da je i to hapšenje dio igre. Kao i igra kad je postao predsjednik Esdeesa, onomad u Skenderiji. A svi znaju da to on nije trebao biti i da se pojavio niotkud.
Dakle, igra je.
Neko je prekršio džentlmenski sporazum kao što je i potraga za Radovanom posljedica prekršenog sporazuma sa Holbrukom. Neko nekom hoće da vikne a Radovan u tome očito učestvuje i igra svoju rolu. Nastavlja Opsjenu kao što je uvijek radio. Ima u rukama dvojku i trojku i satima razmišlja da li da povuče kartu ili ne, dok opsjenjeni i opčinjeni siromaše, lude i ginu.

1 коментар:

Анониман је рекао...

Gospodine Vasiću,
meni kao simpatizeru SDS-a je izuzetno drago što ste otvorili ovaj blog jer ovo je definitivno najveća propaganda SDS-a u ovoj izbornoj kampanji.
Samo mi nije jasno kako vam je vaš svemoćni gospod BOG, MILE RONHIL dopustio da ovako javno podržavate SDS.
Pošteno govoreći, nije SDS mogao smisliti bolju kampanju nego vama dati da ih kritikujete.
Šta ćeš jadniče, ostao si ko zadnja fukara. Dok je MILE RONHIL dijelio Upravne Odbore i ministarstva tebe ostavio da čuvaš stranačke prostorije.

NEKA TI JE BOG NA POMOĆI