среда, 22. август 2018.


ЦИЈЕЛА ЊЕМАЧКА
ЈЕ РАДНИ ЛОГОР.
ТО ЈЕ СОФИСТИЦИРАНИ
НАЧИН ОКУПАЦИЈЕ
МАЛИХ ЗЕМАЉА.

Порталоиди, поједини, по Балканоиду, објавили су информацију о припреми новог закона о азилу и раду у Њемачкој. Неки тако детаљно, ко да се ради о неком овдашњем регулисању животног питања.
Избачен је и закључак да ће то помоћи овима који живе у трећим земљама, које нису чланице ЕУ. БиХ и Србија.
Хвали се приједлог једноставног њемачког закона у коме је битна диплома и струка која одговара њиховом тржишту рада. А знање Њемачког није потребно.
Иако никад нико Њемачку неће оптужити за мијешање у Изборе у БиХ, оваква информција, без обзира ма мале почетне тираже и кликове, јер је овдашњи Медијски Систем саздан на оном Реко ми он/она, дјеловаће на Јавност као најбоља софистицирана и плаћена Пропаганда.
Ну.
И без ових објава, јасно је, већ годинама, да Њемачка и Аустрија практикују невјероватан либерализам у прихватању овдашње радне снаге и цијелих породица.
У Њемачкој је због тога, а заслугом Миграната, процвјетао читав један паралелни систем рада и живота Нацрно.
Што је за земљу ДИН Старда било незамисливо.
Одавно, такође, тврдим да је то Државна Политика Њемачке и ЕУ.
Први циљ те политике је пражњење Територија.
Други циљ је економска бесперспективност ових Државуљака на Балкану.
Трећи циљ је уништење НДД Сфере. Нације Државе Друштва.
Четврти циљ је запосједање, окупација тих Територија.
Пети циљ је директна пропаст Територије. Јер. Форсирањем кредита за инфратсруктуру, нпр, Територија се задужује а нема ко да ради да би то вратио. Тако се добија Запосједнута Пустиња са добрим Путевима. И трајно се сузбија Руско Изборно Мијешање.
Шта добија Њемачка.
Прво. Цијела Њемачка постаје Арбајт Гето Лагер. Што је давнашња њемачка опсесија.
Друго. Страна радна снага јевтинија је од Њемачке. А троши у Њемачкој.
Треће. Нијемци добијају плављу крв јер не морају, а и неће, да раде те индустријске, тешке, прљаве и понижавајуће грађевинске послове. Сви Нијемци постају Власници јевтине радне снаге. Која се никада неће интегрисати у Њемачку Нацију. Треба само видјети број бракова њемачких, аустријских, талијанских жена са другим вјерницима, бојама коже и нацијама.
Четврто. Добијају тржите на длану. Оно живља што у Државуљцима остаје мора да купује робу из ЕУ. Нема ко да им произведе властиту.
Државе и Државници, мада је, данас, нејасно чега је од тог двога мање, морају да схвате да је то најмонструознији фашистички и нацистички колонијализам 21Вијека. Да је то нова врста Индијанских Резервата. Да је то много више од Геноцида. Јер је Истребљење.
И да се окрену властитим Држава и Нацијама. Као и сваки Припадник.
То се не односи само на БиХ и Србију. У истој кожи је и Хрватска а чланица ЕУНАТО. И друге Земље које не пратим тако детаљно.
Коликогод то било економски, индустријски и неповољним окружењем, неизгледно и надљудски.
У питању је Опстанак.