петак, 22. септембар 2017.

ФИНАНСИЈСКА
МОЧВАРА
ЗА СРПСКУ

Пошто Српска није паметно трошила паре од продаје Телекома, Власт је настојала да што више утроши за потребе локалних заједница, наступила је Економска Криза у окружењу и у Свијету, која није директно погодила Српску али јесте допринијела да се ово цијело подручје, једноставно, заборави и заобиђе.
Онда су, некако с прољећа, амбасадосери и сећијаши, уз велику помоћ Поглавице Компромиса и Нагуза, Младена Литл Иванића, мобилисали Трећепозивце у Савез За Промјене и почели их користити као иргете у финансијској борби против Републике Српске.
Штагод је могло, у ове три године, да се заустави у Заједничким Органима, или на други начин, заустављено је. Све до градње Болнице у Источном Сарајеву.
Сада је Есдеес, и та Сазап Курварила, одложио ратификацију кредитног аранжмана за завршетак Аутопута Добој – Бањалука.
Само нек им цркне још једна крава крај Аутопута.
Прије тога је Државни Шаровић рекао да је дуг Русима за ратни плин ствар Ентитета.
Кад треба примити паре то је ствар Државе а кад треба дати то је ствар Ентитета.
Данас је Аваз објавио да нема ништа од Лажних 500 Милиона Каемова, упрокос потписаном уговору о Транспортној Заједници ЈИ.
Јел она Ји, јеби је.
Сад Бриселосери захтијевају Акцизе.
Кад прођу Акцизе онда ће рећи да попишемо преостале Ласте у БиХ, које нису одлетиле на Југ, и да их третирано као Мигранте.
Српски је најјадније то да Есдеес и Сазап Курварила, тај смрдљиви Потуричарски Синићарлук, све то чини ради двије три гузице натуршчика и политичких аматера које су се ушушкале у Сарајеву и за нешто бројнију медијску присутност у порталима.ба.
Сарајевско Ослобођење је већ нешто друго.
Јад и биједа Српске Опозиције.