уторак, 25. април 2017.

ПДПЦ,
ПАРТИЈА
ДО ПОСЉЕДЊЕГ ЦРНАТКА

Јуче начиним три грешке.
Кобива, браним Милорада Додика.
Дирнем у Почасног Предсједника Педепеа.
Поменем, клипом, Црнатка.

Ноћас нисам спавао, чекајући саопћидбу из Партије До Посљедњег Пања. Кад, стиже и у моје крмељиве и ненаспаване очи.
Па је преносим у цијелости прогреса и инетелктуализма.

Саопштење за јавност


Један од најзанимљивијих тренутака јучерашње дневно-политичке сцене у РС био je повратак у јавност Рајка Васића, једног од главних стратега и оперативаца СНСД-а.
ПДП подсјећа јавност да је Рајко Васић највише познат по три ствари – по томе што је радио у тв-емисији посвећеној комуналним услугама „Локомобил“, по томе што је на СФОР-овим тенковима рушио институције Републике Српске и по томе што је са својом приватном штампаријом добијао озбиљне буџетске послове.
Након тога, у својој сљедећој блогерској фази, Васић је постао познат по томе што је јавно позвао Милорада Додика да поднесе оставку на мјесто предсједника СНСД-а и по томе што, судећи по његовим јавним наступима, патолошки мрзи предсједника Владе Србије Александра Вучића.
Најкомичнији дио његовог јучерашњег наступа био је покушај да, на свој приземан начин, полемише са Младеном Иванићем, почасним предсједником ПДП-а, о интелектуалним темама.
Очигледно је да су Милорад Додик и СНСД у крајње очајној позицији кад су тражили од Рајка Васића да изађе на свјетлост дана и да их брани, те да му се уступи простор у режимским медијима.



Бањалука, 25. април 2017.                                                                Информативна служба 
                                                                                                                            ПДП-а

Почасно Саопштење рајка васића:

Подрепашима из Педепеа могу да поручим сљедеће.
1. Емисија Локомобил се емитовала за цијелу БиХ а била је видљива и гледана у Славнији, Далмацији и Србији.
2. Ни на каквим тенковима Сфора нисам био, осим на тенковим и у рововоима Војске РЕпублике Српске. Имам више Рововских дана него сво руководство Педепеа од 2. Свјетског Рата.
3. Штампарија чији сам сувласник био никада није добијала послове из Буџета.
И могу да кажем, у погледу љубљног им Почасног Предсједника, да сам мало прелетио. Није се бавио Интелектуалним Пословима. Лелемудачио је по Бањалуци.