петак, 4. децембар 2015.

ЕСДЕЕС,
БАЦАЧИ
СРПСКЕ
МАГЛЕ

Штета што Младен Кила Босић нема таленте једног Пететикуса Демагогиуса, Премијера Вучића. Јер му неки потези подсјећају на Србијанске Политичке Празнине.
Које ће се попунити Србима о главу.
Босићев Антиталент за политику је дошао до изражаја кад је насјео на позив да уљети на предавање на сарајском ФПН и када га је Шаћир иментовао Пробосанцем, заговорником Пробосанске Политике.
Дабоме, то није Босићев пројект. Пројект је Младена Иванића и његових старих сраних страних кројача, којим је требало избацити СНСД и Додика из игре.
Младен Босић жарко жели да сруши Додика.
Рекао је, чак, након неког обреда пилеће крви, мишијих ногица и крила скаваца, да, он, Босић, Има Мисију.
Зато је Најзлатнија Антиталент Кила на политичкој сцени Срске, одлучила да уљети у власт у Сарајеву. Да из Сарајева руши Додика.
Какабу.
Из Сараја су СНСД и Додика рушили кордони. Ешдаун, Злагумџија, Харис, Церић, АмАмбарине... само се није огласио покојни Сафет Исовић.
Младен Кила Босић, ако доиста жели да сруши Додика, мора то да учини на изборима, опозиционаштвом у Републици Српској. Да није Какабу Екстра Талент, не би улазио у власт у Сарајеву. Остао би овдје, борио се против страшног ненародног режима и оптуживао га за издају у Сарају.
Не би говорио о криминалу и корупцији. А кад дође на власт, учинио би да се похапсе они који имају доказан К&К. И тако себи и странци, обезбиједио и други мандат.
Али. Неда ђаво мира. Лијепе ли су сарајске синије а, за гузе страначке, још су љепше на калдрми скемлије. Ни димијама није мане. А то што, на крају, та пробосанска српска булумента добије напој, мело и помије, од власти, то ће се књижити посебно. Кад буду стизали рачуни за унитаризацију.
Стога је Савез За Промјене, Савез за синије и скемлије. Или Савез за димије и помије.
Пошто су схватили да је Издаја најтежа Српска Реч, поријеклом са Косова, које је сада Најпатетичнја Српска Реч, и покушали да се заштите код Патријарха, мада Издаја није вјерски и црквени термин, већ људски и политички, добро им је дошао Бакир са својом исто упичкуматерну талентованом иницијативом Уставном Судубих о укидању Дана Републике Српске.
Добро им је дошао Бакир да мало србују.
Зато је Есдеес, опржен Српским Јединством код Патријарха и запечен Српским Јединством код Додика, одлучио да се осамостали.
Поднијеће захтјев, у Соби 16, да се укину Стране Судије у Уставном Судубих. И Закон о томе у Парламентарној Скупштини Вијећа Башчаршије.
То је толико уплашило и уздрмало Инцка, Странце Усранце и Кирба Сина, да је Инцко затражио од УН, умјесто Бонских, Тјенанменска Овлаштења.
Да употријеби тенкове против Србобосића и других нападача на Уставни Судбих.
Дабоме, Босић Кила није такав Какабу да не зна да од тога нема ништа. И да би прије прошао Закон о укидању џамија у Кантону СА, него то.
Али рачуна на припросте слојеве бирача. Да ће неко из димљивог угла рећи Нема Србића нег Босића.
Ја, пак, мнијем да је ово још један добар додатак збирци Празног Србовања које је почело да се шири Српским Просторима.
И још један знак да је Есдеес све даљи од Страначког Политичког Програма, потребног Републици Српској.