недеља, 23. август 2015.

НАЈЕЗДА
МИГРАНАТА,
НОВА МАНИПУЛАЦИЈА
СРБИЈОМ

Дабоме да је велики миграциони покрет који је захватио ову годину а сручио се на Србију, програмиран процес.
Није довољно рећи да је то посљедица америчких ратова некако с прољећа, по бившим, сада се може рећи за највећи дио њих, сретним диктаторским земљама.
З&ФТ, Збигњев и Финансијерски Територијалисти, пошто имају средства и способности да организују рушење цијелих земаља а не само њихових власти, имају и средства и могућности да покрену вал миграција а да то изгледа као спонтана несрећа.
Годинама је Италија била одредиште избјеглица, односно миграната јер се нису сви задржавали на Апенинина већ су им они слижили само као пут миграције.
Наједном се географија промијенила. Сада је Србија главни пункт за искрцавање савремених номада.
Да је ствар озбиљна, нисмо сазнали од Србије, нити од Неке Амбасаде, нити од неке међународне организације, нити од шестог помоћника седмог секретара трећег замјеника нечега, нити од Вучића. Што је било најлогичније, јер Вучић зна све.
Сазнали смо од Мађарске која је одлучила, и већ ради, да на граници са Србијом подигне ограду. Само што није одлучено да се иде на Енвер Хоџине бункере.
Сви су, у почетку, исмијавали Мађарску и Орбана.
Али није за смијех.
Пошто се Виктор Орбан показао као искључиви мађарски патриота, националиста и државни интересиста, његову је одлуку требало одмах озбиљно схватити и анализирати.
Ну. То се није догодило. У међувремену се Србија пуни мигрантима. Европа шаље неку цркавицу за прихватилишта. Али не шири руке. Неко враћа и оне који већ бораве тамо, неко нема џамија, неко нема мириса за тај свијет.
Грчка пропушта тај вал који ионако нема намјеру да остане на тој лојацији. Македонија организује аутобусе. Само пролази. Мало сузавца служи за телевизијске камере.
Нико не зна куда ће избјеглице кад дођу у Србију.
·        То сада постаје процес који ће економски да исцрпљује Србију. Проблеми ће се умногостручити када мигранти потроше паре које имају са собом.
·        То сада постаје одлична могућност за управљање Србијом. Што ће се у стварном животу препозати као Манипулација Србијом.
·        То сада постаје пут увлачења Србије у борбу против Исламске државе. Обама је, а у Србији су то сретни објавили истовремено кад су се и упишали од усхићења, позвао Вучића на неки ворк шоп о борби против тог Идила.
·        То сада постаје регионални потенцијал опасности. Мигранти могу да крену и према БиХ, у нади да ће се докопати Хрватске. Мислећи да Хрвати воле све што није ћирилица.
Опасност по БиХ још није препозната у Јавности
Она је реална јер је то Исламски Свијет. Који може пасти на грбачу Сарајеву а Сарајево то искористити као терет на грбачи цијеле БиХ.
То, онда може изазвати многе проблеме и тензије.
Али, у БиХ Кумровец спава, спавају пијетлови, спавају пси, још не свиће Рујна Зора. Црнадак иде у Беч. А док не оде, овдје га морамо трпити како лаже о милијардама. Што не слаже Млад Црнадак то дочека Старина Иванић. Дејтон је Стабилан. Сунце Ти Јебем.
Неко ко се бави обавјештајним процесима, у свим овим земљама требао би да предвиди догађаје за јесен и зиму. Ако не дође до смањења мигрантског вала на његовим изворима, стање овдје ће се усијати.

Дабоме, успут, треба видјети ко то генереише и коме је то циљ. Да се ноћу не иде непријатељу по луч.