уторак, 14. април 2015.

МОЖДА СА РУСИМА
И НИСМО БРАЋА
АЛИ НАША ЗЕМЉА
ЈЕ НАША МАЈКА

Политика Републике Српске, према Нато интеграцијама, иако се ради о Нато поклапању, заузимању, окупацији, која, огољено, гласи, БиХ не треба да иде у Нато док је Србија неутрална формулисана је у времену док Србија није кренула тим тихим, преварантским и ненародним путем, јер Народ не подржава политику рукољубља и сагињања према онима који су спремни, на крају двадесетог вијека, да бомбардују слободну, независни и невину земљу.
У међувремену, пала је идеологија и пракса Бориса Тадића и Србија је већ десети пар путраваца подерала на том путу према Нато Пакту.
О томе нема спора.
Ради се о предаји Земље.
Мале дилеме постоје о томе да ли интензивније Нато чобани гоне овце путем или овце брже трче за Предводником.
Младен Иванић, Српски Србин у Сарајеву, изашао је са тезом да БиХ не треба да уђе у Нато прије него што уђе Србија.
Како сада ствар стоји са тим србијанским путравцима, они у Нато Пакту већ стоје на вратима и чекају да, чим допужемо, сруше мост за нама и за Србијом.
Јер, понижење Србије са ИПАП споразумом, а и другим, овдје непоменутим, толико је да је боље да је неким чаробним штапићем одмах примљена у чланство Пакта, да се пред људима, цивлизацијом и историјом не срамотимо као најобичније робље.
Политичка теза Младена Иванића сада је опасна и не гарантује самосталност, независност и опстанак Републике Српске.
Мада њему на памети и није ни била Српска већ БиХ.
Такве тезе српских политичара, једно вријеме је била погубна теза Бориса Тадића о томе да ће Србија подржати све што се три народа у БиХ договоре, што значи да неће подржати Самосталност или Независност, одбранашке су и јевтинојавносне.
Она, кобива, одсјечно и изричито каже да нешто неће а, уствари, већ прихвата судбину која нам је намијења. Иванић подржава Вучића у његовом убрзаном пузању према ЕУ и Нато Пакту, пузању Целе Србије. То је стварно значење његовог става.
Та неаутентична политка Србије и Србаља, једна је велика Политичка Пичковница.
Поданичка лектира.
Коју други цртају, други боје и боје одређују.
Србија и Србљи, већ неколико деценија, не смију ништа да кажу а немају снаге и сабора да сједну и уобличе и промовишу аутентичну политику.
Па дођемо у ситуацију да Тишченко, Руски институт за стратешка инстраживања, каже, у интервјуу НСПМ, Пустили сте Нато тенкове у своју земљу, каква смо ми онда браћа. Јер о томе у Србији стално причате.
Није трагедија што се на тај начин, из Србије, шаље порука да нисмо браћа са Русима, већ што предајемо нашу, србијанску и српску земљу, своју најрођенију Мајку, а земаља је и ораница и Земља, предајемо Нато окупаторима. Које ништа не занима већ само ширење, заузимање, поклапање и окупирање.
То што неко насједне на демократију, људска права, тржиште и стране инвестције, јадно је сљепило поред живог сунца.

Република Српска мора поново дефинисати своју политику. И према ЕУ интеграцијама и рема Нато Пакту. Јер хијене и лешинари не ходају само око месаре и буњишта за кошћуре, већ улазе и у фрижидер и замрзивач.