недеља, 29. март 2015.

КАКО
ЗМАЈ ОД ШИПОВА
И МИМИ ОРО
ВОДЕ СРБЕ
У НАТО ПАКТ

Дабоме. Мими Оро и Змајо Куро само су симболи медијске магије која је, организовано бачена на Србе. А они, Оро  и Куро, стварно, не воде Србе у Нато Пакт. Воде их у Пичку Материну*.
При чему су у тој реченици Оро и Куро, у ствари, симболи политичког вођства НДД Сфере.
Немој неко да, сада, каже како зна на кога мислим.
Таблоидиотоизација штампаних медија у мјери у којој је Таблоид, који је, не заборавимо, пронађен у Пулицерово вријеме Америке, остао Часна Сестра Српског Новинарства и Медијства а то двоје претворено у Стрвинарство и Медијаштво, досегла је размјере нове хомогенизација нације која изнад опште пропасти и суноврата свих вриједности, политичких, економских, културних, вјерских, стратешких, ствара непробојни покров сретног и занимајућег свијета, свјетине, руље, становника, бирача, као смјерних и одушевљених конзумената медијских специјалитета генетске модификоване дисфункционалне и наметнуте информативе као крајње и запечаћене регулативе појединачне и колективне свијести.
Таболидиотизација је захватила и интернетски порталски простор па и коментаторски простор код наизглед озбиљних инфопортала.
Захватила је и телевизијски простор уништавајући саму њену суштину, суштину телевизије, у инфрмативном смислу, да се буде на лицу мјеста, на извору вијести, као и забављачку суштину, у смислу креације поједностављене некадашње филмске забаве у свим њеним жанровима.
Таболидиотизација је захватила и јавносни однос српских и србијанских лидера. Њихов однос с јавношћу компатибилан је са инфантилним кичем. Јер, неки виши ниво, Појединац и Јавност, под оном магијом с почетка, не би могли ни да конзумирају.
Оно мало озбиљних медија, који су преостали, подвргунити су најгрубљој тортури политичких комесара, кабинетиста, јунитоваца, страначких Пит Ботова, инсталираних унутра, аутоцензури, застрашивању и укидању артефаката, у количини и кроволочности да ће неко, ускоро, завапити Цензуре, Господару, дај нам мало Цензуре. Само обичне ладне цензуре, не треба ни газирана.
Какве везе имају све те Таболидиотизације са Нато Пактом. Са уласком Србаља, Србије и Српске, у Нато Пакт. Нато Пробавни Тракт, са нагласком на његово завршно задебљање.
Има везе само преко једне ствари.
Скривање Јавних Тајни.
Срби имају само двије чињенице које од њих треба сакрити. Предаја Земље и Нације Нато Пакту. И Предаја Косова Нато Пакту. А тамошњих Срба Шиптарима.
Те двије чињенице треба да сакрије садашња  Напредатура у Србији и Промјенатура у Српској. Ако буде требало, укључиће се и други, уништавањем Еснесдеа, нпр, односно његовим свођењем на осредњи конгломераторијум.
Нема компликоване технологије тог сакривања. Веома је једноставна. Објавили су јутјубуленцију како је нека Мими, или која, снимљена гола у кади. А мени је Томан стално говорио Купао се ти у каци или кади, у бари или на Флориди, увијек буди у вуненим чарапама, дугим гаћама, гуњу и шубари. Шубару понекад скини, да те свијет препозна.
Али нашој слуђеној и омађијаној јавности, Гола Пичка у кади натурена је као догађај. Као и шипоидни Змај,  јавни јунак једног интернета.
Као што је Јавности натурено и цјелогодишње пинчарење са пјевачима и жиријима. Стотине хиљада људи ће мјесецима причати како је Пица Цеца нешто рекла нашој Милијани и како је Милијана Певала пред Цецом.
Све је прецизно сценарисано и режирано.
Као што је и у тим Паровима. Змај од Шипова, прецизно је, по сценарију кадрирању и режији, извадио свој велики библијски уд и показао га некој базенуши, потписавши, претходно, о томе обавезу и уговор и прихвативши понуђену цијену, укључујући и педеве.
За све то вријеме Срби и Српске Земље могу да дођу на Домановићеву ивицу понора. Што не подразумијева само Нато Пакт, већ и националну распродају, културну девастацију, депонисање историје и насљеђа, разарање система вриједности исл.
Тад ће бити касно.
Неко ће рећи Како освијестити Јавност и Појединца. Скоро никако. Јер је учињено да Јавност и Појединац живе тако да су увјерени да је то њихова стварна потреба. Само су замољени да на својим тјеменима, повремено, придрже лијевак.


*Пичка Матерна је простачка категорија, понекад и дисквалификациона. А Пичка Материна је историјска категорија.