четвртак, 29. јануар 2015.

3536.
ВОЊ
ЏАФЕРОВИЋА
ШИРИ СЕ БОСНОМ

Есенесде треба да издржи са напуштањем сједница ПДПСБиХ због сумњиве злочиначке магле око предсједавајућег Џаферовића.
Тиме се шаљу три важне поруке.
·         Бошњачкој политичкој јавности, да су им лагали да су само Срби чинили злочине, да су само муслимани били жртве и да је свако, тиме што је муслиман, или проглашени Бошњак, невин и чист пред свим и свачим.
·         Међународној заједници у БиХ, да је и на помен С у придјеву чистила све са сцене, хапсила и судила а да је полиитчке институције прогласила за недодирљиве резервате злочиначког кадра муслимана, Бошњака.
·         Есдеесу и Сазапу: Господо сарајскосрпскоџаферовићевска, сједите у Сарају са сумњивцима а можда и Злочинцима.
Џаферовићи, од оног Бихаћког Ђенерала Петог Корпуса па даље, треба да схвате да крв није једносмјерна струја. Тамо гдје се у међунационалном и међувјерском рату за туђе територије (муслимани и Хрвати) и опстанак на њима (Срби) водио Троцјевни Рат, тамо нема једногрешних и једноневиних. А било би лијепо да су криви само онима којима сте хтјели узети територије и земљу. Животе не књижим.
Још важније је да тамошња Јавност схвати да нема права на простору на коме се оптужује и пресуђује Биљана Плавшић која је ходала око хуманитарне помоћи а не доводе ни тек у сумњу они који су ходали око одсјечених српских глава.
Џаферовићи и Бошњачка Јавност требају да се запитају Да ли се овдје вјежбао ИСИЛ.
Такође, требају да знају да су Одсјечене Српске Главе чињеница која излази из свих оквира цивилизованог правног санкционисања. Нигдје у праву нека Онај ко одсијече српску православну галву, казниће се...
То су Мрачни Обреди Зла.
То су људи наизврат.
Ту нема невиних.
Ту су сви из Андрићевог Знака. Криви сте и кад вам се матера, носећа, очешала о кривца.
Пошто је општеприхваћена поставка да су сви Срби криви, само су нијансе у агресији, геноциду или четништву, могу да кажем да ни у Босни нема невиних.

Па се перите, господо патриотска.