петак, 19. децембар 2014.

3446.
АМЕРИЧКА
СЛОБОДА МИШЉЕЊА
И НАЦИОНАЛНА
БЕЗБЈЕДНОСТ,
НАЈВЕЋЕ СУ ПРЕВАРЕ
20. ВИЈЕКА

Које трају и у 21.
Земља Збигњев, која цијелом свијету, од Другог Свјетског Рата, којег су добили Руси, паметује о Слободи Мишљења, никад ту слободу није примијенила на унутрашње девијације. И која цијелом свијету намеће фереџу Националне Безбједности, није умјела да сачува два торња од аматерских камиказа.
И ових дана се потежу та два питања.
Поводом неког Сонијевог филма, Интервју, који исмијава сјевернокорејског лидера и, вјероватно, ту земљу и тај јадни народ.
Хакери су упали у Сонијеве компјутере и направили општи пиздомрс те, на крају, запријетили да ће минирати биоскопе који буду приказивали филм. Биоскопи одмах одустали. Сони попушио. 42 милиона долара отишло у чабар. Бијела кућа саопштила да је то ствар Националне безбједности.
Нико не каже али сви сугеришу да је хакерски тероризам организовала Сјеверна Кореја.
По платформи коју су западни медији створили о тој земљи, то је немогуће. Тамо људи ходају боси, без опанака, и само са једном подераном чарапом. Још им је она остала да је поједу. И готово.
Сви се утркују ко ће Сјеверну Кореју представити јаднијом и смјешнијом. У медијима је најприсутнији сјеверни Ким. А није Кардашијан.
А онда они улете Сонију у лаптоп. Америци. Као да је Сони, и Америка, јуче увезао компјутер из Кине па није стигао да прочита упутство.
По ко зна који пут, сада на Сјеверној Кореји, у питању је Терор Америчке Слободе Мишљења.
Зашто би Америка била задужена за Слободу Мишљења и њену расаду по свијету.
Дабоме да није задужена. Али јој С. Кореја треба ради опкољавања и проблематизовања околине Кине и Русије.
Ако је Сјевернокорејцима добро онда ништа. Ако њима не смета Ким, и не знају шта је Дупе Кардашијан, што би се Бијела кућа чешала око тога.
Или је ово Синдром Два Торња.
Па ће слиједити одмазда према терористима.

Као што је послије 11. септембра све отишло у пиздуматерну. У цијелој једној регији. Кривицом Збигњева. Који не зна сачувати седам авиона а хоће да чува читав свијет.