уторак, 19. август 2014.

3169.
ХРВАТСКА БОЈНА
ПРАЋКИ
И ПИКАДО КОРПУС

Дојче Веле, гдје баш Дојче, СМЈ, зајебава Хрватску Војску. Те падају авиони. Те нема морнарице, недостају подморнице, носачи авиона, С-300 ни на параде не иде. Те од Наоружаног Народа, у износу од 250 тисућа драговољаца спроћу агресора, четника и книнских одметника, постали Разоружани Народ који гради бункере, ко Хоџина Албанија, против пада авиона. А пилот постаје национални јунак јер је успио да му авион падне на њиву а не на куће.
Нашта су спали онакви хероји домовинског рата. Да авионе бацају по њивама.
Не знам зашто Хрвати толико кукају изагласа. Некад је, у повијести, било овако Добијеш државу па онда сам себи правиш све. Тако је ЈНА, у хрватском мору, имала подморнице. Међу пет земаља у свијету које су производиле подморнице. Сада, у садашњости, овако је Добијеш државу а онда ти узму све.
Тако је и у БиХ. Патриотска војска, здружена тронационална армада, иде пјешке и носа пластичне кесе са пијце. Касарне им зарасле у амброзију па се и титина нога преврће у гробу.
А у Србији, сто година послије Цера, начелник генералштаба, ђенерал, СТЈ, чепи насипе.
Штета, ипак, за Хрватску. Послије оне слике надуваног и препарираног Туђмана у бијелим маршалским одорама, доживљавати таква понижења да неки аналитичар војни каже да се Хрватска Војска данас не може супротставити ни јахти Романа Абрамовича, ако би кренула у територијалне воде Неовисне, нездраво је за еуроатлантске интеграције, европејизацију и свеопћенитоудиљни бољитак.
Мали ситни рушитељи Југославије, Изнутраши, пошто су велики рушитељи Извањаши, нису схватили тијек повијести, нити тијек поплава код Шапца.
Циљ цијелог пројекта и јесте било уништење свега и понижење нових малих НДД пигмејаца. Јер, кад немаш ништа, лако те понижава свако.
А, успут, додатно завадиш нације, што је најбољи берзански улог у будуће гео профите.
С праћкама построј'с.