четвртак, 14. август 2014.

3159.
БОСИЋ ЈЕ
ЖИРАНТ,
СИСУ ТИ ЈЕБЕМ

Да сам ја власник Незамисливих Новина, већ у девет би био смијењен уредник фотографије.
Због дискпрепанције слике и текста у интервјуу Наше Наде, Нашег Бехара, Наше Мисије, а сада и Нашег Гаранта, Младена Босића Пробосића.
Текст је оптимистичан, полетан, мислим Босићеве изјаве, оригиналности, путокази и смјерови, коначно нам показује мјесто у мраку на коме ће 14. октобра засјати свјетлост. Есдеесост.
14. јер 13 може бити несретан број.
А фотографија је, Босићева, као да се усро у папирну кесу под собом.
Умјесто да буде далекопогледна, водствена, са јасним фејспозивом Увис Подигните Чела.
Ну. Шта је реко.
Ја сам гарант да ћемо испунити шта смо обећали.
То је друга велика, историјска и епска просерица Пробосића у изборној 2014.
Прва је била да Има Мисију.
Босић гарантује својом жељом да буде Премијер.
Садржински, његова гаранција је као и гаранција Бобар Банке за послове БНП.
·         Босић ће да развија приватни сектор. Синтагма Приватни Сектор води поријекло из комунистичких расправа о привредним реформама. Тако да је било боље да је Босић рекао да ће провести Привредну Реформу.
·         Босић неће запошљавати родбину и страначке кадрове у јавном сектору. Мој Боске, твоји страначки кадрови су толико гладни свега, не само власти и запошљавања, да ће, у случају Гаранције, с тобом по хиљаду њих спавати у кревету.
·         Босић ће да гради боље односе са Европом. Бољи односи са Европом се граде искључиво бацањем свитњака кроз прозор, уставним промјенама, бутмирским пакетима и преносом надлежности што се у нашем народу одувијек звало унитаризација.
·         Босић ће прекинути изолационизам Републике Српске. У односу на кога или шта. Република Српска води политику изолационизма са одређеном дозом само према Сарајеву.
·         Босић ће прекинути да узима кредите да би крпио рупе у буџету. То значи смањење плата провсјети, полицији и осталима и смањење пензија.
·         Босић неће имати министре који су одани њему и који су страначки. Ту се слажем. Есдеес нема људи који могу да буду министри, какви у нас нису уобичајени. А Босић нема у странци никог оданог. Та Гаранција се лако испуњава.
·         Босић ће привући стране инвеститоре, баш као што то ради Србија. Е, ту сам попиздео. Ако ћеш их привући као Србија, Фиат, Нис, Шеик, Ер Етихад Сербија, како ли, немој мајкети.
Мислио сам да је неки лист испао из новина. Очекивао сам да је ово уобичајени увод за десетогодишњег гледаоца теведневника и да слиједи главни дио за политиконе. Кад, оно ништа. Незамисливе заиста не знају да праве интервјуе са Мисијама и Гарантима.
А онда видим, попиздео и Богољуб. На порталу Беентеве.
Ако оћеш да побиједиш, иди на изборе, ћути и н сери. Знаш да ништа не зависи од вас.

Ти, инжењер Босићу, само нарани псе. И не дирај ништа. Поручује му, преводно, Богољуб.