среда, 2. јул 2014.

3066.
СРБИЈАНСКЕ
УПИШАНЕ е-ПОДСУКЊЕ
ЕУРОПСКОГ
СТЕРИЛИСАНОГ
МОРАЛА

Горњи Веш Еуоропске, Историјске, Бриселске Србије, множи се, вешалица је све више, ормара све мање.
Баш као и што се све краткорочно и помодно, господствено и светско, лажно и мирисно госпођанско, увек разможи по Сербији, без надгледања, наводњавања и посебног неговања. Па неуки а радознао и поводљив свет, пође за тим чешће и више него у цркву и за највеће свеце и црвена слова у календару.
Тако су и е-говнине, портал осавременеле Сербије која је, баш као и неука светина, полетела за бриселским црквама и бирократским свецима, тражећи у календару црвена слова и купујући по дућанима светлуцаве ђинђуве, минђуве и пинђуве, промовисале себе у Главног Стерилизатора Еуроморала у званичној Србији. Сунце Ти Јебем. Калајисано.
Ради се о најновијем стандарду. Еуроморал 5. Без испушних плинова. Немој који да прднаја, мамче да му е-јебем у дупенце код мало детенце.
Ако неком није нешто јасно, да одмах пита Петра Призренца или извесног Матића.
Тај Матић води књигу неподопштина Александра Вучића. И других незваничних и неизабраних а протува.
И анализира како је дошло до дволичја. Да ПППВАВ Први Пут Председник Владе Александар Вучић, након историјске посјете Ангели Меркели, мора, у Немачкој, да објашњава зашто није био у Сарајеву кад је Бечка Филахармонија певала ојкаче а био код Мрског Етнонационалисте Кустурице. У Андрићграду. На Дрини. Са Додиком. Све горе од горег.
Јесмол рекли да више нико у Еуропској Историјској Србији не сме да помене Додика, Дрину, Марш, Србе, Гаврила, Младића, Караџића, Обилића, Косово, Косовску Митровицу.
А ПППВАВ рекао у Немачкој да не може да буде мимо народа, да изневери свој народ.
Јесмол рекли да се ни Народ не помиње. Грађани, бре, Грађани.
Бедна је, и смешна, та жеља лакоумних и лакомислених поводника сербијанских да постану већи муслимани од младог месеца за једном звездицом, већи католици од папе, већи бриселци од Јункера и Бароза, да свете водицу попу под мантијом. А да бирселска попадија свети њима под својом подсукњом.
Њихова је, срећа да је тих Матића, који се упиње да баца озбиљуше, много мање него приглупих и прикупних Луковића, жеља да натерају Вучића, и све, да заборави Сербију, Народ Сербски, Нацију, да заборави ко га је изабрао и где га је изабрао, да буду једини сертификоваи стерилизатори за бриселски шприцеве у србијанске и српске гузице, да се унизе фантомизованој бриселској и еуропској авети нирадичега и низашто, једнака давно описаној Страдији.
Све слепац до слепца.
Ако је Вучић отишао код Ангелице и тамо се смејао то не значи да је Сербији Целој до смеха. Ако је рекао пар бирократизованих бриселизованих реченица, не значи да се Сербија прекрстила у неку другу веру. Ако је добио педесет посто изашлих бирача, не значи да је схватио да је отац, мајка, ујак и тетка сваком живом Србијанцу и Србину. Ако су њих пола изашлих и гласалих бирали Вучића не значи да је Сербија, а и ти гласачи, променила мисао и ставове, да се одсрбила и побриселила. Не значи да је Сербијом завладала општа плиткоћа, неумност и несвесност. И бирачи воде политику.
Само не држе конференције за штампу.
Како ПППВАВ меди Бриселу, могуће је и да бирачи меде Вучићу.
Несувисло је и краткорочно замишленије и самоуздигленије на јарболе Нове Вере у којој је Сарај србијанска Мека и Медина. И сви, а нарочито Вучић, морају да се клањају Сарају и Сарајеву. Да би доказали Новобриселско Неолиберално Ненационално Новосрпство.
Водите, ви стерилни и призрени на свету, да се мутне воде најпре повлаче са плитковине свакојаке.

Па тако и бриселске ултимативне, подјармљивачке и потцењивачке