субота, 21. јун 2014.

3025.
ЦАР НИКОЛАЈ
У ПОХОДУ
ЗА ОПСТАНАК
СРБА ОВДЈЕ

Историја и Данашњица се веома тешко разумију.
Данашњица је увијек у предности јер може да користи историју а историја њу не може. Данашњица је увијек перверзнија и прљавија. Иако је историја крвавија.
Историја је заборављивија и неразумљивија. Мада и читаве хорде не разумију ни Данашњицу. Ипак, глупљи су и опаснији они који не разумију Данашњицу од оних који не разумију Историју.
Многи инокосник Овдје, а и Тамо, увијек је припремљен да постави неразумно питање, утемељено на кафанским дискусијама и некој лебдећој маслачковој чињеници. А шта су нам Руси досад помогли.
Површински садашњици не морају да разумију дубине и трендове. А обавјештење о историји напорно је и недокучиво за многе. Треба ићи у школу, треба прочитати много, треба схватати широко. Тешко је завирити у разумијевање историје кад се, данас, напримјер, људи темељније обавјештавају о Мићи Ловничком него Николају Другом. А и псета из медија, ртвбн портал, нпр, умају, тренутно, двије Мићине слике а немају фотке бисте Цара Николаја у Бањалуци. Велики Срби, ПИМ.
Али. Они који разумију, схватају да су Руси као и Бог. Помози сам себи па ћу ти и ја помоћи. А ако хоћеш да ти Руси, или неки други, све рјешавају, хоћеш окупацију.
Мораш да будеш већи Србин од Руса.
Руси Овдје, у Републици Српској, чине колико могу. Више него Запад. Није Шел купио Рафинерију у Броду. Крш. А дошао је и Цар Николај.
То, и још много руских ствари у Републици Српској, веома су важни.
Одлазећи амбасадор Русије био је у Бањалуци, са властима и званичницима, добронамјерно, десетине пута. Онај Америчанин је рекао да неће да разговара са Предсједником Српске. А онај АОП, састаје се са Мишевима Мекињарима Српске. Опозицијом.
Очито је, кад се узме у обзир и Папа и Америчани, на сцени је отимање српске територије од Срба.
При чему се присуство Руса Овдје не може никако тумачити као отимање. Нормално је да су Руси Овдје. Било би нормално да су Руси и у Србији.
Они Папини су 7. jануара 42. У Дракулићу побили 2300 Срба. Маљевима и Крамповима. За једно јутро. Папа, који је сада светац, дошао је у Бањалуку, четири километра ниже од Дракулића. Није дошао због побијених 2300 Срба и Србчади.
Америчани су у току грађанског рата у БиХ помагали муслимане а бомбардовали Србе. Иначе, гдјегод стигну, бомбардују Србе. Јебли им Срби матер. А онда је АОП Хил дошао код Босића. Није дошао да се извини за помагање унитаристима и истребљивачима Срба. Нити за бомбардовање.
Николај је дошао у бронзи. Само велики покојници долазе у бронзи. А не као они живи, јевтини.
Николај је дошао како и доличи Цару који је помогао Србима у Првом свјетском рату. То се не учи ни у школама. Али, јесте помогао. И Русија цијела.
Неће Срби доживјети рат у коме ће им помоћи Америка.
Ко ће од Амера Овдје заслужити бронзу.
Нико. Није ово Приштина, ПВМ.
За њих су споменици од Осиромашеног Уранијума.
Дрипчад која Овдје заговара улазак у Нато Пакт, ствара услове за нестанак Срба. Збигњев ће овдје увијек да протежира исламисте. Јербо с помоћу њих може да утиче и на Балкан и на Европу.
Збигњеву овдје требају Територијалне Базе. А не базе које ће да постану економске силе и сарађују са Русијом. Као Њемачка. Албанија, Косово и Босна идеалне су за Сиромашне Територијалне Базе.
Само краткорочне Пичке заговарају Нато.
Они који мисле удаљ, знају да је улазак у Нато само тренутна чињеница, право на територију, ЗКИ. Земљишно Књижни Извадак. Зато стално и серу о књижењу војних територија на Државу.
Цар Николај је, симболично, дошао дса помогне Србима у опстанку и у одбрани од ЏНН. Џингис Нато Најезди.
Мада је тај царев долазак мало траљаво медијски припремљен и отрачен. Нарочито стога што су с њим дошли и важни руски људи од крви и меса.
Али нека Николаја у Бањалуци. Можда ће се вратити и Бенешева улица. И он је помогао Србима осуђеницима. И многи други су помагали.