среда, 28. мај 2014.

2947.
ПЛИНСКИ
СУВЕРЕНИТЕТ
И ГАСНА БЕЗБЈЕДНОСТ
БУГАРСКЕ

Предсједник Европске Комисије Жозе Мурињо, пардон, Жозе Мануел Барозо, изјавио је да ће Бугарска најебати од стране Комисије и Радне Групе и Централног Комитета Комунистичке Бирократије Брисела. КББ.
Опет их јебе нешто као КГБ.
И опет би Бугари могли попишати, овај пут Бриселаше, не вадивиши Га, као и ономад Русе, док су били у Варшавском Пакту.
Шта је, дакле, толики проблем са тим Јужним током, који из Русије иде преко мора, преко Бугарске, преко Србије, преко Мађарске...
Проблем је што би се Лијепа Роса јебала ал да јој не уђе.
Европи треба плин али неће да зависи од Русије.
Мислим да је на дјелу тајни пројект да се одлаже и смета Русима док Американци по дну океана не доведу свој плин Европи. А Европа ће сама, онда, изградити фалусне сисаљке за Амгас.
Јасно је да Руси хоће да обгасе, обгрле, Европу енергетском зависношћу. Као што Нато Пакт хоће да обракети и обтериторијалише Русију.
Понеки имбецил мисли да је Европа ту страшно важна.
Па тако и Барозо пријети Бугарској.
Што је феноменалан доказ Томанове теорије Сталног Несуверенитета.
Наиме. Кад је чуо за теорију Ограниченог Суверенитета, која је дошла из интелектуалних бункера Соцлагера, радовао се ко мало дијете.
Коначно, напредак ка Суверенитету.
То је било један једини пут кад се Томан зајебао.
Пријетња Бугарској да ће имати санкције Бриселске Европе ако пусти Русе унутра, сумрак је такозваног интегративног суверенитета и субјективитета. То је доказ да се свијет не мијења. Мијења се само пропагандна свијест о њему.
А објашњење да ће Бугарска дозволом за Јужни ток угрозити своју енергетску безбједност, једнако је објашњењу оног доктора који је Хаси рекао да ће, ако жели да је се ријеши без суда, Фата умријети након три мјесеца пошто је сваког дана таслачи двапут.
Па, познато је, након осамдесетдевет дана, Фата, то јест Бугарска са Јужним Током, пјева перући прозоре а Хасо, то јест Бугарска без Јужног Тока, сједи сушичав под прозором.
Да ли је добро за Бугарску да јебе Јужни Ток сваког дана двапут.

То питање ће, узводно, уз поплаве чак, стићи, убрзо, и у Србију.