среда, 28. мај 2014.

2946.
БРАТ ХЕЈГ
И ЈЕДИНСТВЕНА
БРИТАНИЈА

Након што је њемачки Миповац Штајнмајер формирао Историјски Сарајевски Квартет БРИЛ, Босић, Рагуж, Иванић, Лагумџија, а Рагуж одмах одлетио у петодневну званичну посјету САД, да о томе извијести мањег европског сарадника, Америку, још један европски Миповац се укључио у политички живот Насеобине БиХ.
Вилиам Хејг.
Који протежира Братство и Јединство.
Морам, с великим гађењем према бирократизованој лингви да га цитирам.
Наша понуда је јасна. Европска Унија проширује своју агенду у БиХ, помаже лидерима да осмисле реформе којима ће се рјешавати питање незапослености, подржава реформу социјалне заштите, помаже БиХ да створи боље услове за пословање, да привуче инвестиције и промовише транспарентност и борбу против корупције.
СТЈ. Т. Сунце Ти Јебем. Транспарентно.
Обичном Транзицијском Смртнику, односно Збигњевисаном Нагуженику, јасније Жртви Западног Територијализма, веома је тешко завирити иза челичних завјеса ових синтагми које Међузај овдје користи више од двадесет година. То тако лијепо звучи да многи доживљавају ону ноћну спавалачку ејакулацију. Од среће, дабоме.
Ну. Иза овога се крије Унитарна, Функционална, Јединствена БиХ у којој Српски Народ неће играти никакву улогу, осим што ће се понеко дочепати сепета да буде одвежен у Сарајево, као некидан Босић и Иванић.
Да би се још прикрила цијела представа, да би се сакрила намјера да падне Српска Земља у БиХ, као што је пала Света Српска Земља у Србији, министар иностраних послова је посегнуо за Браством и Јединством.
Он, спешл, у данашњем Ослобођењу пише да је било охрабрујуће гледати како Тешањ помаже Добоју а Градачац Шамцу и Орашју.
Да ли си то, брате јединствени, гледао на Хрватском каналу који је за ту прилику отворио Бибиси.
И да ли си, грешком, заобишао Остале који су помагали Немилој и Недрагој.
Братсво и Јединство, о коме јевтино пропагира Хејг, и у Титиној Југославији служило је као Изговор. Скоро као Извињење. За окупљање тих Народа из класе Никонисаким.
Тако Б&Ј, из Хејговог пропагандног пера звучи исто као Изговор. За Унитаризацију.
Погледај ти, Вили Анђеле, свој дом. Види, мало, шта ћеш са толики Гордим Братством и Јединством у твојој хаус.