понедељак, 26. мај 2014.

2939.
ИНТЕРНЕТИЗАЦИЈА
ДЕФАКАТА

Свијет одавно не почива на фактима.
Можда је имао такав темељ једно краће вријеме. Док се водио као пећина или племе.
Све после тога било је трговина, тортура и сила, арсеналом који је своју калибрацију смјештао између Факата и Дефаката. Између Истина и Неистина. Између Запада и Истока. При чему је Исток увијек Неистина. И при чему је Лаж племенита именица и појам.
Глобални Западнути Свијет организује своје оргије не ради мјеста на којима их организује већ ради њиховог ширења Интернетом.
Тако су извјесни Снајдер и Коен, чисти Западнути Опозиционари, АлуК, уз присуство Два Неизбјежна Бернара, организовали, у Украјини, научну конференцију о Русији. О Украјини али да би окривили Русију.
Тамо је била и Славенка Дракулић. Само име јој говори чија је интелектуалка и знаностичарка. Она је важно саопштила Украјинцима гладним науке, да је Добрица био предсједник Србије док су Срби клали Сребреницу.
И тиме је постала Интелектуална Украјинка.
Тако је Ћосић први пут боравио међу Украјинцима као Злочинац.
Што је само интернетизација овдашњих Дефаката када о њему пишу Мали Ђока и Доњи Вешовић. Крајишник и Даринкин. И е Говнине. Без икакве научне валоризације, за шта они, разумије се, нису ни способни, али са претензијом да интернетизују своје ставове као валидне.
Ускоро ће се показати да је Дефактација најмоћнија владавина свијетом. Нуклеарне бомбе ће бити подијељене по вртићима. Да се дјеца играју.