субота, 10. мај 2014.

2885.
24
СЛАБОСТИ
СРПСКОГ ТРОЈЦА
ЗА БОСНУ

Тројном Пробосанском Пакту БИЧ, Босић, Иванић, Чавић, продао сам права за кориштење слогана у изборној утрци за опште изборе 2014.
По посебној клаузули, имам право да први објавим слоган.
Форца Босна.
Сви су се одушевили. То је унијело ново јединство међу њих. Било је мало проблема, не око функција, фотеља и кандидатура, већ око тога ко шта уноси у Тројни Пакт. Босић је од почетка зајунио Ја уносим Мисију. Иванић је истицао Ја дајем једну марку за коју сам продао банку. Чавић Ја ништа не дајем. Дао сам Сребреницу. Јебла те Сребреница, треба дати Косово.
Нејасно је на снимку пресретнутог разговора путем подметнутог мобуилног, ко је то промрљао.
Али кад сам им донио слоган, озарили су се.
Један од њих, онај најглупљи, питао ме је Да ли је Босна италијанска ријеч. Како није. Стари Римљани су ископали прво корито ријеке Босне. Онда нашли врело и пустили воду. То је све да би јебали Херцеговину. Завади па владај.
Покушао сам БИЧ Тројанце да упозорим на њихове мане, али ме више нису слушали. Почела је пјесма. Аванти Босна бела миа... аванти рагаци... контра ређимо, ређимо морто, ређимо морто...јунајт, јунајт јубосн...
24 су велике мане Пробосанске Тројне Српске Коалиције Наши Промјенаши. ПТС КНП.
1.       Република Српска им је на задњем мјесту или није чак ни на памети. Нико до њих, Босић, Иванић, Чавић, нема ни једну референцу у борби за Републику Српску, на основу Дејтона, не тражим да гину на барикадама као сиријски побуњеници.
2.       Не знају да владају. Босић, као престарјели млађи сениор, никад није био у власти, што је неопростиво, јер овдје свака будала може да уђе у власт. Мислим, на простору бивше Југославије. Она друга двојица његових су били у власти али исто не знају. Показало се, само, да знају да усеру и шефа и станиццу.
3.       Немају муда. Ником никад нису рекли Не. Не тражим да кажу Стаљину. Преводиоцу, приликом колаборационих брифинга.
4.       О економији не знају ништа. Тако лупају о задуживању да ме срамота што сам икада отворио иједну економску књигу.
5.       Нису дорасли Сарајевској Чаршији, Сарајевском Политичком Кругу. Јер, не гледају Сулејмана Величанственог. И јер би, да је СПК дјеловао у доба Гаврила, они Спковци, обрлатили Фердинанда да пуца на Принципа. Могу да замислим шта ће њима, Пробосанцима, да раде.
6.       Немају ни трунке популизма. А српски народ воли популизам и измислио га је. Да би му неко, барем лажно, показао да га воли.
7.       Њихова, Коалиције БИЧ, стратешка схватања НДД сфере никаква су. Нација Држава Друштво.
8.       Немају ни једно рјешење. Да су барем рекли да ће запослити сто путара на локалним путевима у Републици, да не пропадају, гласао бих за њих.
9.       Ништа не говоре о Србији.
10.    Ништа не кажу о Стрицу Криму.
11.    Не помињу Мајчицу Русију.
12.    Глуви су на оба ува кад су у питању санкције Русији
13.    Не сјећају се Косова.
14.    Покушавају да међу Србе унесу страх. 24 афере пута сто људи пута њихове породице. А и Пропали смо, кажу, што је такође садња Страха.
15.    Одавно су и дубоко у раљама тајних служби. Касне за димним бомбама и нагазно-распрскавајућим експлозивним направама које систематски пласирају службе преко Љубитеља Мрцине и преко Хранитељице моје омиљене Сузи.
16.    Та слабост у стратегији јавног наступа сад је и боже помози. Шта би било ако побиједе. Ко од тих њихових темодаваца зна да води пиар властодржаца. Да је то јебен посао, види се како функционише, и прије смјене, Распар Двојац Линић – Зоки.
17.    Не воле Човића, односно Хрвате. Без Балканских Латина, мада је то само површина, ништа се не може урадити против Савремених Отомана. Осим дечакширизовати се.
18.    Немају ни једног пријатеља у свијету. Као што Српска сада има Русију и Израел. Онај ко ти је инструктор, никад ти није пријатељ. Може те само јебати. Питајте даме које обожавају јогу, приватни фитнес, пилатес, депилатес, ногатес и слично.
19.    Међу собом немају селектора и кондиционог тренера.
20.    Имају прејаку резервну клупу у односу на први тим. Мада је то режећа резервна клупа. Сви би хтјели да буду Ч и П. Можда да проширимо Предсједништво БиХ на 47 чланова. И уведемо 9 предсједника Републике. За сваку Изборну Јединицу. Тако ће Наши Промјенаши затолити бураге и тако ће се лакше Република утопити у Босну.
21.    Мало гласова имају у јаслама. Сви рачунају на гласове Есдееса. Крава Гласара. Чавићеве и Иванићеве партититуре врте се око изборног прага. Само Бог зна гдје су остали. А сви, и прагаши и они молекуларни, хтјели би да владају, да се хране, из зобнице Есдееса.
22.    Немају механизам да и прости збир гласова утјерају у дисциплиновано гласање.
23.    Ни једна општина у којој владају, и у којој су добили власт прије двије године, још није видјела рујне зоре.
24.    Нису се изјаснили да ли ће у Бразилу навијати за Босну.