четвртак, 3. април 2014.

2789.
СВИ У СТРАХУ
ОД РЕФЕРЕНДУМА
У СРПСКОЈ.
СВАКА СЕ ЧАЧКА
ЈЕДНОМ ВРАТИ
КАО МЕЧКА.

Умјесто да је у страху Есенесде, који је покренуо и изборио легитимисање тог права.
·         У страху су Странци Усранци и Велики Кројачи
·         У страху су Босанци и Отоманци
·         У страху је Пробосански Пробосић
·         У страху су Србијанци Есенесијанци
Први су у страху јер су схватили. Свака се Чачка једном врати као Мечка.
Лијепо бјеше разбијати Југославију и окривљавати Србе. Лијепо бјеше и у другим земљама. Гдје још нико није гледао Имал Украјине на видику. Сад, кад се појавила Мечка, помагајте. Путин је пљунути Хитлер. Сад, кад се схватило да Русија може рашчерупати Украјину за пет дана, и да може у тој земљи бити још референдума без думдума, да је одговор на питање С ким се граничи Русија С ким оће, Јој леле га и куку мајко.
А и проблематизује се Косово. Оно није обавило Референдум. Како то да је Совјетствујушћи Крим демокртичан а наше АФК, Ер Форс Косово, није.
Босанци Отоманци, Отимачи, Преузимачи, Унитарачи, у страху су јер има и других начина ослобађања нација, осим јањичарства, анексије, бомбардовања, канистерисања и кличконисања.
Пробосански Пробосић, и други Српскијански Пробоснићи, Копиланчићи, Шакодоларчићи, Еуропросјачићчи, у страху су од Самосталности ко дијете од мрака.
Младен Пробосић, највише. Јер једно је водити Државу а друго је зајебавати Додика.
Младен Пробосански Пробосић зна да нема способности и компетенција за политчко лидерство, за државно вођство, већ само за Мисију и Подаништво, имам осјећај да би волио лизнути ципелу Вучићу, више него владати Америком, и зато га је огроман страх од Референдума.
Зато стално провидно прозива Додика да распише Референдум, кад му вријеме није, да сије кромпир кад се коси дјетелина коњара трећи пут, небили тако неко подвео Мрског Милорада под гиљотину.
Добро што призива санкционисање Додика, већ призива и санкционисање Републике Српске. Пробосански Пробосић зна да би, у случају плитког волунтаризма око Референдума, страдале и инситуције Републике Српске.
Пробосић је Промудров. Сам игра ајнца, са отвореним картама. Па вољ кеца, вољ једанест.

О страху Есенесијанаца видјети данашњи Прес.