среда, 2. април 2014.

2788.
ТРАЈНА
МИЛОШЕВИЋИЗАЦИЈА
СРБА

Јебао вас, више, Милошевић.
Поистовјећивањем Срба и Милошевића, његовим оптуживањем и за мртво теле краве Перке из Новог Грмалишча, и понављањем и увеличавањем његових тобожњих заслуга за Србе и њихове колективитете, понижава се цијели Српски Народ и претвара се у слијепу, неуку и неорганизовану пећинску и страдијску руљу која, да није било Милошевића, не би знала крува да се наједе. А мушкидио ни пичке да тражи.
Нарочито јебао Милошевић Кацина.
Та словеначка протува, која се дочепала Европе, а Европа није више Стара Госпођа, већ, са оваквима, Стара Депонија, данас, у Политици, прича о томе како је Милошевић стварао Републику Српску Крајину и Републику Српску како би остварио свој наум Сви Срби у Једној Држави.
То значи, сугерише Кацин, да сами Срби нису знали ништа, нису имали представу о свом опстанку, нису имали појма да је за народ потребна и територија, у државном или неком другом облику.
Милошевић је уништавао Србе. Тамо гдје га Кацин и међународна заједница одликују за њихово организовање.
Па онда још нарочитије јебао Милошевић Соњу Бисерко.
Ту женску београдску хелсиншку протуву која није само луда опозиционарка већ, чини ми се, суперпројект неке стране службе. Зашто би иначе радила у Министарству иностраних послова а живјела, ономад, са непријављеним мушкарцем у његовом стану. И зашто би тако систематски сатанизовала Србе и Србију, како то не чини ни један опозиционар, невладинац нити странац.
Њено свједочење у корист Хрватске је национална издаја. Дакле, за оптужбу, суђење и стријељање.
Оптуживање Срба и Милошевића за унитаризам у сфрј, фрустрацију уставом из 74., свесрбље једне државе и слично, чисти је међународни пројект којим треба да се замаскира нестанак Срба у цијелој Хрватској, нестанак Срба у пола БиХ, нестанак Срба на Косову.
Какав јадни српски југословески унитаризам. Срби су за Југославију, и за све друге нације, дали и главе и гузице.
А шта су добили. Соњу.
Добро. И Бриселски Споразум.
Не знам за друге Србе, али знам да Срби у Републици Српској морају непрестано доказивати да знају шта ће са собом и својом егзистенцијом, да је земља на којој живе њихова, да имају политичку визију, да је Држава Српска, у којој живе, њихова и њихово природно право, да та земља није дио свесрпског једноземља него цивилизацијско право које се добија истовремено са настанком нације.
У том смислу не признајем политику да ћу подржати све што се три народа у БиХ договоре.
Око Српске Српске, дакле, Државе Српске, макар привремено била смјештена у Дејтон и у БиХ, нема договора. Нема испод Дејтона.
Јер, учитељица и васпитачица Историја каже да договори могу да се обављају и уврнутим мудима. А не само хладним главама.
Вучић, како Који Вучић, исто данас, каже да је он за цјеловиту БиХ. Ја бих волио да Република Српска има то у виду. Вели.
И ја сам рекао да сам за цјеловиту Србију.
Па нико није имао у виду.

Кад сам, Путину, рекао И Русија и Крим, послушао ме.