петак, 7. јун 2013.

2140.
MIĆO MIĆIĆ
PRIJESEDNIK,
VUČUREVIĆ
SAVJETNIK
 

Ko nekad, u sumrak, Poplašen Prijesednik, Panto savjetnik.
Mićo Mićić, poznatiji u Semberiji kao Mićo Šarenica, istakao je svoju kandidaturu, Republici i Esdeesu istovremeno. Preduzeo je široku akciju regionalizacije, decentralizacije i fragmentacije Republike Srpske.
Uz pomoć Utučurevića, utučenog zbog nesposobnosti, Mićić nudi decentralizovanu zabavu iz hiljadu i jedne noći, za Lokalce Kapitalce i tako se promoviše u Vrhovnog Opozicionara u Republici Srpskoj. Ali i u vrhovnog rušitelja. Jer je nekidan išao u Sarajevo da tamo promoviše svoj projekt regionalizacije Srpske i prekograničnu saradnju sa mrskim opštinama Federacije.
Istakao je, dakle, Kandidaturu za Predsjednika Republike Srpske. Time je pretekao Bosića, Šarovića, Detence Ogi a i Pandurevićku pa prvu ženu na toj vrsti kandidature.
Lijepo sam predlagao Bosiću. Da napravimo koaliciju sa Esdeesom pa da u jednim izborima pobijedimo i Aladžu Krsmanovića i Semberbega Mićića.
Dok se Bosić češkao iza uva, eto šta bi.
Mićo Mićić na ovaj način vješto koristi feudalnu strukturu i bolest Esdeesa pa u stranačke razdore i nepremostive pukotine, uvlači i Republiku Srpsku.
Ali. Kako ono ide. Ko prerano kukurikne.