четвртак, 6. јун 2013.

2139.
OSAM
BANJALUČANA,
JEDAN PAS
I SRĐAN PUHALO
 

Podržali su proteste Građana BiH, Sunce Ti Jebem. Zato što nema JMBG. Srđan Puhalo je onaj, čini mi se psihoterapeut,  psihoterijer, psihoanalnitičar, šta li, kojeg je portal Fornatal.ćir otjerao u .ba.
On je važno izjavio da je otac dvoje djece i da zato podržava zahtjeve građana BiH, podružnica sarajevo, za JMBG. Sa naglaskom na Jedinstveni.
Ko te plaća. Koliko plaća FES, MMJ.
JMBG je, u svjetlu muslimanskih zahtjeva u PS BiH i u tami protesta pred tom PS BiH, unitaristički projekt. To je Crna Silajdžićeva Regionalizacija.
A ovih Osam Građana, Bijeli Pas i Srđan Puhalo, kao i Studenti koji traže Četvrti Paviljon, za smještaj, instruisani su i instrumentalizovani statisti u probi masovnih scena.
Očito je da se na jesen, i na proljeće, sprema Uzjeb Građana BiH.
Ovo su simulacije. Civilne vježbe. Ambasadne štabne probe.
Dronjci i ostali studenti, sreća njihova da ne postoji obavještajna služba Republike Srpske, inače bi na vrijeme saznali Ko Te Šalje, zahtijevaju sada vrući četvrti paviljon. Zašto baš sada. Jer. Kada bi se sutra počeo graditi, niko ko sasda studira ne bi stanovao u njemu. Otkud toliki altruizam među kopiladima.
A što se tiče blokade PS BiH, treba dobro razmisliti da li predstavnike Republike Srpske ubuduće žrtvovati zarad zakona i sranja koja nikome ne koriste osim bolesnicima koji bi da unitarizuju BiH.
Napalo ih ko gladnog srati.