субота, 20. април 2013.

2061.
KAD SRBIJA
POTPIŠE,
ONDA SE ČUVAJ
 

Kadgod negdje treba depresirati Srbe, najprije se traži potpis Serbije.
Mogu da se sada izvode teorije o tome da Srbija nije priznala Kosovo. Nikog i ne zanima priznanje Srbije. Na sceni je nova vrsta suvereniteta za 21. vijek. Ko je jači taj će da suverenizuje. Ko neće da prizna, ko ga pita.
Potpis Srbije na bilo kakav papir koji Reguliše Srbe Severa bio je potreban da bi ih se inkorporiralo u Sistem Nezavisne Vojne Baze. To što će Srbi da predlažu svoje većinske sudije i policajce, to je, valjda, prirodno. Aparathejd, gdje je aparat tuđi, propao je odavno i u J. Africi gdje su većinski Crnci sebi birali policajce i sudije Bijelce.
Sad će kosovska mašinerija, sa inostranim instruktorima, uključiti mješalicu povlaka valjak. Pa će tamošnji Srbi u četiri sjeverne opštine i u još tri, četiri, većinske a razdvojene, postati predmetom najezde raznih rješenja U Skladu Sa Najboljom Evropskom Praksom. Za početak, Nema Jezika Mržnje.
Sve je to već viđeno nakon potpisivanja Dejtonskog Sporazuma. Kada je Republika Srpska, pod vođstvom Esdeesa Bez Muda, postala meta Najbolje Evropske Prakse.
Da ja nisam počeo da jebem mamicu Ohaeru, mada su mi za početak poturili ćelavog i brkatog Hejzloka, još daleke 1999. a 2005. napisao knjigu BiH ne postoji, i pokazao da može i na njih da ga se izvadi, ko zna šta bi bilo danas. Možda bi Ivanić danas bio Gospa Afife u Haremu Srpska, Čavić bi bio Zumbul Čava a Krsmanović bi najavljivao pred vratima Počuj, ide Zumbul Čava.
Malom Kosovskom Dejtonu posao je olakšan. Jer, Republika Srpska je u Dejton i u BiH ušla kao država. Doduše međunarodno nepriznata. Ali i Kosovo je iz Srbije izašlo kao država, međunarodno nepriznata. Srbi Severa sada ulaze u Mali Kosovski Dejton samo kao četiri opštine. Njima je dato, uz potpis Srbije, ono što njima, i bilo kome, i pripada.
Posao je olakšan i odmah će početi da traže kooperativne Srbe. Srbe Pičke. Kakve su i kod nas oduvijek tražili. Kod nekih drugih naroda, pardon kopanja, nisu morali tražiti. Sve PdoP.
Takvi Srbi vremenom će se namnožiti, kao u sudskom segmentu u BiH, primjerice. Pa će onda u sadejstvu sa regulatornim tijelima Srbi Severa jedva da dišu, dok, postupno ne odu sa Kosova. Tako je otišla većina. Još u komunizmu.
Srbija se zarobila teorijom da je Kosovo sastavni dio Srbije. Zato su je i tjerali da potpiše. Da su rekli, na vrijeme, mnogo ranije, Proglasili ste je državom, JVO, sada ste odgovorni. Onda bi vruće žige bile u rukama DRK, država kosovo i NATO.
Ovako, sada je Tačiju rečeno, kao i muslimanskom rukovodstvu pred Dejton, samo vi prihvatite a onda ćemo početi da meljemo.
Iako je Srba na Kosovu i Metohiji sada malo, njihova tragedija će biti duga i teška.