уторак, 16. октобар 2012.


1806.
ČMB
U BORBI
PROTIV
ESENESDEA

Dok mrski medijski neprijatelji iz Sarajeva uglavnom šute nakon prosera da je SNSD na izborima grohnuo i da će se od toga teško oporaviti, dok prijateljski realisti iz VNL iznose obrojčane argumente, što je njihov prepoznatljiv stil, dotle ČMB u Republici Srpskoj vadi oči Esenesdeu. Kad ćete sjeći glave. Kad ćete im čupati ruke. Kad ćete im mijenjati kukove. Gdje je streljački vod. Da li ćer biti sahranjeni javno ili kao Čiča Draža. Ko će biti nabijen na kolac a ko na ražanj. Čak i naslove mažu krvlju. Smijeniti.
Nebojši Radmanoviću, predsjedniku Izvršnog odbora, u intervjuu Glasu Srpske samo što nisu vezali ruke na leđe i za stolicu. Kome ćete izvaditi dušnik. Slično je prošao i Dodik kod onog ženskog skakavca na B92. Sreća da je otišao tamo. Ovdje bi prošao ko bospotrnju.
Dođe mi da pomislim da im je žao što je Esenesde izgubio tih dvadeset načelničkih mjesta. Toliko im je žao da bi nas poklali.
Ne pada im na pamet da, ako već kake, kake malo analitički. Kao što je Neprijateljica Goga dala priliku, u Oslobođenju Vildane, da stručnjak za istraživanja i komunikacije, inače, koliko razumijem, nenaklonjen Esenesdeu, razložno govori o rezultatima.
A ovi turci u Srpskoj samo traže Svilen Gajtan i Katul Ferman.