недеља, 15. јул 2012.


1715.
RASTANAK SE PRIMAKAO

Otomanska politika Sulejmana Tihića, i cijelog Sarajevskog Političkog Kruga, u drugom Otomanskom Pohodu na Bosnu i Hercegovinu, koristi Neustavne Ustavne Promjene koje već drugi put, katastrofalno, provodi Ustavni sud kojeg čine i sudije stranci kao preglašivači u unitarističkoj politici Sarajeva.
Prvi put US, Ustavno Sranje, načinjeno je odlukom o konstitutivnosti svih na cijelom području BiH čime je direktno poništen Dejtonski sporazum koji je nastao činjenicom da su dvije države, Federacija i Republika Srpska, ušle u protivprirodni bludni odnos i odrekle se Deset Božijih Nadležnosti kako bi BiH mogla da se upiše u katastar evropskih naseobina koje se imaju smatrati državama.
Među tih Deset Božijih Nadležnosti nema ni jedne nadležnosti zajedničkih institucija koja se može podvesti pod imovimnu, imetak, imanje.
Upravo tu je zasrao Usrani Sud. Poništio je, na prijedlog Sulejmana Prvog Slavodobitnog, nadležnost Republike Srpske nad svojom imovinom, nepokretnostima, nad onim što Oni zovu Državna Imovina.
Živ sam zamro da se Sulejman ne sjeti da od Usranog Suda traži da se Mahovljanska petlja ne uknjiži na Državu, SJJ. Sunce Joj Jebem.
Pravna posljedica odluke Tog Suda je nikakva.
Ne postoji sila koja će provesti Tihićevo smatranje da je opštinska zemlja, primjerice, takozvana Lejdi DI, Dama Državna Imovina. Odnosno, da govorim kao Ćamil, da govorim kao pravnik, Sarajevske Otomanlije mogu se uhvatiti te DDI kao i Mara ZKK.
Republika Srpska će donijeti nove propise, po hitnom postupku, pretpostavljam. I gotovo.
Političke, odnosno državne, posljedice odluke Usranog Suda su katastrofalne.
Prva Grobljanska Odluka Ustavnog suda bila je ona o Konstitutivnosti Svih Insana Po Cijeloj Avliji, u skladu sa prirodnim pravom da kokoši seru po cijelom dvorištu. Ona je dovela BiH do propasti. Po njoj su uništeni Hrvati u Federaciji pa će sada Zlatagan, da bi spasio što se spasiti može, morati da da pola vlade i Savjeta ministara Hrvatima. I Izbornu jedinicu.
Tako je Konstitutivnost Insana dovela do Konfederalizacije BiH.
Ova, Druga Grobljanska Odluka Tog Suda, korak je do pjesme Rastanak se primakao. Do odluke, koju čekam Koozebosunce, u kojoj će Republika Srpska proglasiti Nevažnost izvjesnih sarajevskih odluka na Svojoj Teritoriji.
Smrt Fašizmu, Unitarizmu i ostalim Narodnim Neprijateljima.

Fujnota:
Dojavili mi da me Uspuhalo opet pominjao na Furuntalu.bu. U pravu je. Ja sam multišizofren, imam sto ličnosti za bavljenje mnogim stvarima. I zajebavam ih. Samo, ima jedna sitnica. Pitanje Pice nije pitanje ekologije i prirode o kojima govori mojka skulptura Maska prirode, već pitanje higijene. O čemu je Fata davno rekla, sve što treba, Plahni je za svaki slućaj.
I, predlažem da otvore novi Politički front. Kod bivše Banjalučke Mljekare nešto se kopa, kao da će se graditi. Eto povoda za proteste kod Sikinog Parka. Organizujte se, nemojte stalno pušiti. Kad ne mogu od vas, propuhala raznijeh provenijencija, tražiti da pažljivije razumijevate moje stavove.