понедељак, 2. јул 2012.


BUDALAIDIS, 
KRETENI I ŠABLONI

Onaj Niktolaidis, pisac, šta li je, ko da je TNK, i ja sam pisac, važno izjavio da je Dodik divljao zato što je imao podršku Tadića.
Niktolaidis, u stvari, nije izjavio ništa ali je onaj ko je to objavio Kopitar Za Medalju.
Pad svih sistema i softvera, nakon sloma komunizma, uz obilnu pomoć Deregulirajućih Stranaca, preokrenuo je stvari naopako. Kanalizacija ide ulicom a intelektual, kultural i egzaktal idu smrdljivim cijevima. Ili, uopšte ne idu.
Tako su na površinu izbili Kacini, Janše, pa tako odozgo sve do Vardarot gdje Biljana platno crnješe. Tako je na svijest i nesvijest došao i taj Nikto. Bilo je to Dobro Doba Protiv Srba. Kojagod džukela nešto lane protiv tih agresora, lansira se u orbitu. Vremenom su to protuve skužile pa se počele utrkivati ko će dalje, ko više. Pojavila se i nova disciplina – Nadriantisrpstvo.
Te bezreferentne protuve, Banci, Sranci i Natašci, dio su velike mašinerije kreiranja Neprijateljskog Javnog Mnijenja. Pri tome, oni ništa ne znaju, ne samo ono o čemu pričaju, osim što znaju da je unosno biti protiv Srba. Kao što je, onomad u Srbiji, bilo unosno biti protiv Slovenaca.
Teza Niktolaidisa, jednog običnog Kopitaroidisa, da je Dodik divljao jer je imao podršku Tadića, tačna je koliko i teza da Indijska kobra nosi cipele od kože Hecegovačkog poskoka.
Javnost je mogla bez velikih poteškoća, čak obična, nezainteresovana javnost, da shvati ko je u toj priči Dodik a ko Tadić. Ko kome treba.
Sad, kad je sve prošlo, mogu i da nacrtam.
Tadić je dolazio u Srpsku, kod Dodika, jer je njemu trebao Dodik. Tadiću je manjkalo Nacionalne Mirisne Note. Dodiku nije trebao Tadić. Trebala mu je, nama, Srbija. I trebaće kada Crni Ciganin u njoj bude vladao. Toliko, da se zna za sve buduće mandatare i predsjednike. Javnost u Republici Srpskoj nije bila zadovoljna Tadićem. Odavno stoje grafiti o tome. Dodik je, dakle, mogao imati koji procenat štete od toga.
Tadićeva izjava Srbija će podržati sve što se tri naroda dogovore, nije išla na ruku Republike Srpske. Jer, nemaju se  ni tri ni dva naroda šta dogovoriti. Ono na čemu smo, Republika Srpska, već je dogovoreno u Dejtonu. Svaki drugi dogovor može da znači Naguz za Srbe i Srpsku. Pri tome Tadića niko nije pitao za dogovor. Ako je nešto trebao govoriti, trebao je reći Srpska Kako Dejton Zapovijeda.
Zatim, Gluvo Glamočko sa Turčinima Po Balkanu. A Turci su na Balkanu tradicionalno neutralni i čak blago naklonjeni Srbima.
Mudroprci bi trebalo da znaju da je Dodik podivljao mnogo prije Tadića. Nije Tadić odbacio Reformu Policije. Taj strateški projekt Ešdauna & co, poznat kao Srbi Bez Gaća. I tako nadalje.
Ali, pošto ne shvataju ni ovo a ni ubuduće, toplo preporučujem da stave prst na čelo i razmisle o današnjoj izjavi u Beogradu. O Dvije Srpske Države.
Kad vam nije valjala jedna srpska država, kako ste srali za Jugoslaviju.