недеља, 12. јун 2011.

DIKTATURA ČISTOG UMA
ILI PIŠČANIK
Srbijanska količina nepodnošljivih Političkih Baba je neiscrpna. Neke od njih su svepoznate. Nataša i dalje. Kao da je Srbija jedna velika usidjelica pa se ispod nje legu i političke usidjelice. Tako se ponašaju.
Postojala je neka emisija Peščanik. Kažu kultna emisija. Neke Dve Svetlane. Emitovala se na B92. To su kreature iz vrste Kukavičije Jaje. Inostrani finansijatori nađu igrača ili igračicu, i babe igraju, i finansiraju emisiju a onda emisija nađe emitera. Tako i u BiH. Mnogi plaćaju Drugo Mišljenje. A mnogi naplaćuju. Sve me nešto svrbucka da je i u ovom slučaju ta formula.
Koliko vidim, nedavno je ta Kuća B92 u goste, u emisiju, pozvala Kostu Čavoškog, poznatog Karadžofila i ostalo. Dabome da je rekao da u Srebrenici nije bilo genocida.
Onda na scenu stupaju Dve Svetlane Prve Srbije, jer sve te Babe smatraju da je njihovo mišljenje prvo, čisto i neporočnoe, kao što su i same, a sve ostalo je Trećerazredna Srbija koja nije raščistila sa svojim zlodjelima koja su joj, inače, urođena, ko međedu šape, i ultimatirale B92 da se izvini gledaocima za ono što je pričao Kosta Karadžovski. Oni rekli Jok.
A one ugasile emisiju. Rekle Klik.
Ništa. Nakon Denisa Latina, svaka šuša ima emisiju. A svaka druga misli da mijenja svijet.
Dve Svetlane, međutim, pripadaju posebnoj sekti Misija Isrbiteljstva. Iz Srbalja treba istjerati srpstvo na način da ga im se ogadi, da ga se ponizi u dugom nizu decenija i da ga se proskribuje.
Takve sekte nemaju drugi narodi na ovim prostorima. A nisu ni bolji ni gori od Srba. Šta hoće te Babe i jedan Petar. Niko nije Hagu na Bosforu dao toliko svojih „zločinaca“ i zločinaca. Niko drugi se ne maši tako za rešetke kao Srbi. Šta dobijaju Babe ako kažemo da je u Srebrenici istrijebljeno svih sto hiljada žrtava rata u BiH i da su ih sve pobili Srbi.
Mislim da Babe nisu svesne ali mislim da čini istrebljenje Srba pomoću Genocida u Srebrenici i ostalih Nameta Na Naciju.
To što rade te zloistorijske protuve je, u stvari, Diktatura Čistog Uma. Samo njihov um, i stav, je čist. Svako ostalo mišljenje je usrano. Dve Nesvetle Svetlane imaju, imale su, emisiju i umesto da kao sav kreauturalni svet, u toj emisiji kažu šta hoće, mislim, ono što misle, kakogod to izgledlao, one traže da drugi misle kako one kažu. Svakakvih diktatura ovo Balkanište je prošlo, ali ovakvih nije. Dve Svetlane žele podsuknjama da upravljaju Svetom Srbije. Mada one i ne shvataju da su samo podsuknje nekog ko upravlja tim diktaturama Prvog Stava, Druge Srbije, Trećeg Puta...
Pravi li iko u Srbiji djecu. Kao da sva muška čeljad pravi Babe. I jednog Petra.
Jeste nas unesrećile što ste ukinule emisiju, SVJ.