понедељак, 17. јануар 2011.

BOSNIZACIJA SRBA
Mlada Bosna (Jedinstvena organizacija za socijalizam I demokratiju) stoga poziva srpski narod da, kroz djelovanje u naprednim, vanparlamentarnim, ljevičarskim i radničkim organizacijama, pruži ruku jednako obespravljenom, poniženom, opljačkanom i osramoćenom bošnjačkom i hrvatskom narodu. Neka naš novi savez bude naša zajednička katarza i garant budućeg društva građenog na egalitarnosti i socijalnoj pravdi, a ne na fantazmagorijama i fetišizmima nacionalnih pljačkaških buržoazija.
(citat iz Deklaracije objavljene na Depo portalu)
Sada je potpuno jasno da se projektovano krenulo u bosnizaciju Srba. Pisao sam već o Bosanskom duhu i oživljavanju Bosanske vile a danas se na Otpadu pojavila Deklaracija Jedinstvene organizacije za socijalizam i demokratiju Mlada Bosna koja poziva Srbe da opet ispadnu budale.
U pamfletu neviđenog amaterizma, prejaglanog ideološkog konjogriza, opsjenarske prekrupe, udrobljenih floskula i istorijsko-ovovremenog koncentrata pomiješanog sa tucanikom, Bosanske Srbe se nastoji namamiti i dovabiti u Socijalističke i Demokratske Srbe koji će šutnuti u dupe svoju nacionalnu buržoaziju (Dodika, Radmanovića i Špirića) i objeručke i objeguzno prigrliti druge narode BiH.
Otkad su socijalizam i demokratija išli zajedno, Sunce Ti Jebem.
Amateri Projekta Bosnizacije Srba, PBS, igraju na jevtine karte Gavrila Principa kao srpskog junaka protv austrougarskog kolonijalizma, šta li. Igraju na kartu stare srpske boljke panslavizma, pijemontizma i opsjednutosti okupljavštinom raznih naroda u zemlju koja će im se jednog dana obiti o glavu i jebati nanu.
Ova splavarsko-vodenoćirsko-esdepovska podvala, garnirana silažom iz Garaža Funkcionalnih Ambasada, putem onih koji su već upotrijebljeni ili su tu skoro boravili na izobrazbi i izobličavanju u inostranstvu, samo je dio projekta budućeg stambolizovanja BiH i podrepljivanja Srba i Hrvata. To bi trebala biti javnosna, ideološka i draperijska matrica Čuvenih Proseravanja Gulagumdžije: Predsjedavajućeg će dati Esdepe, nije važno koje nacije.
Ja mislim da je važno koja će ga nacija dati.
A uz ovakve stručnjake za Deklaracije i Bosnizaciju, možemo uskoro očekivati Hrvatsku udrugu Goce Delčev, Srpski VMRO, Bošnjački Pokret Ćamil I Spržo… sve u BiH. A naročito oko Sarajeva.