четвртак, 17. јун 2010.

REKLAMNA AGENCIJA OPŠTE PROPASTI
Koalicij Zepede, Zajedno Protiv Dodika, konačno je, trojno, potvrdila moju tezu da nemaju političku platformu, programsku vertikalu i ideološku nit koja ih okuplja i koju nude biračima, građanima i javnosti.
Bržebolje su izašli na konferenciju za štampu i saopštili da će u narednim danima saopštiti svoje ekonomske programe a onda sjesti i od toga sačiniti Ujedinjeni Ekonomski Program i ponudiiti ga biračima.
Jad i bijeda opozicije. Sto dana prije izbora ne nudi se program i ne pravi od njega zajednički sataraš.
Srpski demokratisti, progresisti i novogradski radikali su ponovili svoje priče o opštoj propasti penzija, smanjenju plata prosvjeti i policiji čime žele da ljudima zagorčaju život i svakodnevicu učine neizvjesnom kako bi ti unesrećenici glasali za njih. Kao, ako je sve tako propalo i para nestalo, mudrijaši iz Esdesa, Pedepea i Mihajlica, imaju formulu kako napraviti pare.
Bljuzgaroši.
Naročito Ivanić i Pedepe nemaju kredibiliteta da pričaju o penzijama jer su deset punih godina upravljali penzionim fondom Republike Srpske. Ako je upropašten, onda su ga oni upropastili.
Koalicija zajedno se tako deklariše kao Reklamna agencija opšte propasti.
Suštinski, okupljeni su po principu sakupljanja sekundarnih sirovina. Tovari štagod nađeš. Recikliraj stare teme kao što je kriminal u Srebrenici. Laži o novom zapošljavanju, propseritetu poljoprivrede, kao što je to radio Pedepe u prvom mandatu. Dovedi Milicu Bisić, napadaj medije, naročito RTRS. Tako je činio i Čavić pa gdje je stigao.
Inače, toplo pozdravljam dvadesretodnevno uzdržavanje Koalaicije Zajedno od užitaka pojavljivanja na Erteeresu. Trebaju narod da ma,o odmore od svojih praznolikosti.