петак, 12. фебруар 2010.

INCKO GA NIJE VIDIO
Visoki Predradnik Međunarodne Zajednice, Valentin Incko, postaje smušen kao i portparoli Ohaera. Nisam vidio video-klip Bakiroglua i Eftevea. Kada ga vidim onda ću da zauzmem stav. Nešto u tom stilu. Tako je i RAK, Regulatorna agencija, obznanila da ga još nije vidjela.
A čim je usvojen Zakon o referendumu, Incku se On odmah ukazao u granitnoj i natprirodnoj veličini. Referendum o Otcjepljenju, mislim. Pa je, bržebolje, zaprijetio strankama koje su glasale za Njega da su ušle u rizik da Republika Srpska bude izolovana i da snosi posljedice. Tako je oštro nastupio da sam siguran da će iz Republike Srpske svoje poslove i fabrike odmah povući Nisan, Mercedes, Nasa, Rio Tinto, Šel, Evron i Epl a svoje banke će zatvoriti Siti, onaj Meril i BNP. Da i Štejer će zatvoriti svojih dvanaest fabrika terenskih oklopnjaka pošto Incko ima direktan uticaj na austrijske kompanije.
Ne znam da li Incko ima neke paranormalne sposobnosti pa da Ga trenutno ugleda, odmah nakon izglasavanja.
Ali znam da on, u stvari, šalje dimne signale u Brisel i Vašington koji kažu: Oni fašisti iz Republike Srpske pripremili Referendum o Otcjepljenju Republike Srpske i Rascjepljenju BiH. Nakon toga slijedi pripajanje Srbiji, ne samo Republike Srpske, nego i Kipra, Sjevernog Kosova i Ukrajine. Dodik i Republika Srpska su poremetili cijelu zemaljsku koru. Stoga moraju snositi posljedice. Ja sam jasno, poručuje Dimni Incko, prvi vidio Neidentifikovani Referendumski Objekat. Sada će to, za mnom, da vide Kacin, Pak, Stipan, Nataša Baka-Kandić, Sarajlija Petar Luković, senatori, Ešton... (naježim se, da ne kažem neku nužničku lirsku riječ, kad neko dolazi u BiH a prezime mu počinje sa Eš...).
Preporučujem Velikom Poglavici Zloslutni Dimni Signal da ne troši vrijeme obilazeći razne Borenoviće, Čaviće i slične indijance, koji od stranaca uzimaju puške i viski, i baljezgaju po rezervatu, nego da malo sjedi u Sarajevu, da gleda FTV i BHT i da Ga malo vidi. I sa druge strane. I da nabavi jaču vagu, sa neke malte, da izvaže koliko ko proizvodi mržnje. Zakon o refrendumu i ti mediji, odnosno Sarajevo.
I da razmisli šta je opasnije po opstanak te njegove BiH.