четвртак, 28. мај 2009.

SMIJEŠNA STRANA PLJAČKE
Opozicija u Republici Srpskoj postigla je dogovor o poslovno-tehničkoj saradnji.
Za početak, formiraće se klaster proizvođača magle, izmaglice i dimno-maskirnih preparata.
Pedepe, Esdees i Eseres Napoleona iz Bosanskog Novog, utanačili su zajedničku podršku zakonu o oduzimanju nelegalno stečene imovine kojeg će, legalno, u Narodnu skupštinu Republike Srpske unijeti Esdees. Esdees priprema i veći broj antikorupcionih zakona.
Esdees je virusna upala srpskog naroda.
Stranka koja je Srbima ugradila kriminogeni i zločinački čip i tako stvorila biljeg kojeg će Srbi nositi hiljadu i više godina. Za vrijeme apsolutne vlasti Esdeesa kriminal, ne samo ratni, postao je srpski a dogodili su se i ratni zločini koji se ne mogu oprati.
Esdeesovi ratni, i postratni, direktori su svoje guzice držali u foteljama komunističkih fabrika kako bi izbjegli odlazak na ratište, većinom su to bili rezervni kapetani i slično, dušu dali da zamijene proskribovane starješine jna, komunjare, podmićujući sve i svakoga, dajući prostore u bescijeni zakup, dajući donacije vojsci, formirajući vlastita preduzeća u Beogradu preko kojih su pljačkali preduzeće u kome su bili direktori, neki, pametniji, su izveli proces privatizacije fabrika u kojima su bili direktori, i sada su vlasnici, uglavnom, upropastili su kompletnu privredu koju je država stvarala više od četiri decenije. Kad su upropastli robnu kuću u centru Banjaluke, onda je jasno o kakvim se idiotidima radi.
Esdeesovi članovi, igrači, simpatizeri i finansijeri, opljačkali su fabrike i mašine sa područja gdje su Srbi izbjegli iz Federacije, ili odakle su protejerani.
Esdesovi igrači su igradili stotine benzinskih pumpi ratnih profitom na benzinu i nafti.
Pedepeovi eksperti su prodali banke tako jevtino da bi skuplje četnici prodavali šubare u Sahari.
Takva bulumenta se ujedinjuje, ne znam što će s njima Napoleon Srpskih Radikala, kad nije ništa krupno ubalegao, i promoviše zakone o sticanju nelegalno stečene imovine i protiv korupcije.
95% onog što je stečeno za vrijeme vlasti Eesdeesa, od strane njihovih članova, simpatizera i sponzora, nelegalno je i treba da bude oduzeto. Kao i sve ono što je privatizovano za vrijeme vlasti Pedepea.
O čemu, onda, priča opozicija?
Očekuju da građani i birači opet nasjednu.
Srbi, ipak, nisu budale u kontinuitetu.