понедељак, 27. април 2009.

DOMAĆI I STRANI IZDAJNICI
Dragan Čavić, poznat po tome što je bio Predsjednik Republike Srpske i što je Miloradu Dodiku dao mandat za sastav Vlade a upamćen po tome što je izgubio stranačku bitku od onog smrljanog Bosića i istjeran iz Esdeesa, obilazi ovih dana Srpsku Judeju i pastvi propovijeda novu vjeru pod imenom Demokratska Partija - veli da se od tri opštinska odbora može sačiniti republička stranka a svojim čudodejstvijem učinio je već to da su neki gledaoci oslijepili od vjere u Depeče, Demokratsku partiju Čavić.
U Modriči, plodnoj poljodjelskoj ravnici i glavnoj uljarici u BiH, propovijedao je o tome kako su Rajko Vasić Bogumil i Maćeha Esdees, njega Čudotvornog Čavića optužili za izdaju jer sarađuje sa strancima a što, veli Prorok, nije tačno.
Ne znam za Esdees, a ne znaju ni oni za sebe, ali pouzdano mogu reći da nisam govorio o Draganu Čaviću Izdajniku.
Onaj ko radi za pare, ko je plaćenik, nije izdajnik. On je kurva. Izdajnik radi iz ubjeđenja a to što ne vidi da su ubjeđenja, ideologija i uvjerenja, potpuno pogrešna i vanvremenska, kada se činodjestvije odvije, više nije bitno.
Dakle, Čavić je dobio pare da napravi stranku. Dobio je i moralnu i nemoralnu potporu, sastaje se sa stranim zvaničnicima i to ne krije. Priča priče koje gode stranim ambasadorima i stranim platišama – Referendum o otcjepljenju je avanturizam. ITD. Čavić je unajmljen da djeluje unitaristički. On je potpisao one neistine o Srebrenici. Njegovi, Esdees, su za svoje vlasti omogućili i tolerisali Srebrenicu što će Srbe pečatiti nekoliko hiljada godina, on je potpisao papir sa brojem žrtava koji nigdje nije ustanovljen. Propagirao je, u jednom od posljednjih obraćanja pred dolazak Dodika za predsjednika Vlade, ukidanje policije Republike Srpske sa takvim žarom kao da traži onu stvar od Bruk Šilds u vrijeme kada između nje i njenih farmerica nije bilo ništa. Njegov saplaćenik i sapaćenik je i Mladen Ivanić. Izašao iz vlasti samo zato što je malo ljut na tretman vladajuće stranake. A poznato je da se iz vlasti, kod takvih srpskih podguzičarskih stranaka, izlazi samo u slučaju smrti i u slučaju krvi. Ivanić je poznat po tome što je prihvatio jedan račun za PDV što je zagovarao još Ilija Garašanin. Treći sapaćenik i saplaćenik Zdravko Fočak Krsmanović, poznatiji u širokim radničkim i socijalističkim masama kao Prva Obrva Istoka, već je lansirao svoju originalnu ideju o BiH bez entiteta i tog smrdljivog srednjeg nivoa vlasti.
Glavu dajem pod giljotinu ali neću priznati da su to izdajnici.
Izdajnike treba poštovati čak i kad im glavu skineš.
Radi se o klečećim političkim protuvama koji obavljaju isti politički projekt sa vaskovićima, bakirima, babićima, teve štrajkašima, teve kartografima, parasipašima, ohaeroidima, gregorijanidima i drugim misionarima propovijedanja homogenizovane, pasterizovane i djelimično obrane unitarizovane BiH kao Bosne Ponosne i Posne.