четвртак, 6. април 2023.

 

БиХ ЈЕ ТЕРОР СУЖИВОТА
У ВЕРЗИЈИ УНИТАРИСТА

 
Денис Бећировић, из Вокално Инструменталног Састава Денис и Пенис, у Предсједништву БиХ, VIS DENIS & PENIS, изјавио је да је идеја БиХ и заједничког живота побиједила.
Ту Просерицу је лансирао јутрос приликом полагања вијенаца Жртвама Фашизма.
Код вјечне ватре, у центру Сарајева.
Тог истог Сарајева које је објеручке загрлило Усташе НДХ и Нацисте Њемачке, које је слало Србе у Јасеновац, које је Хитлеру послало спомен плочу Гаврила Принципа, које је имало Логоре за Србе и из којег су Срби, засићени таквим срећним животом, одмах послије Дејтона побјегли главом без обзира.
Нема ни Хрвата.
Нико у БиХ не жели Заједнички Живот.
▪ Хрвати га не желе, чак ни у Федерацији. Јер, видили су да ће  нестати у том заједништву.
▪ Срби га нису ни жељели. Иначе, не би формирали Републику Српску и онда се годинама борили за њен Опстанак.
▪ Муслимани не желе Заједнички Живот јер желе да нема Срба и Хрвата, а ако их има, да буду Грађани. И да сва земља, имовина, Заједничког Живота буде њихова.
▪ Међународна Заједница не желе Заједнички Живот. Иначе, не би у Дејтону међународно признала више граница него што су их имале Републике и Покрајине у СФРЈ, по којима се она распала, иако их нико међународно није признао, када су уцртане.
--------
Дакле, они који мисле да Срби одају по Државној Имовини БиХ, Дравној Имовини Државе које нема, који стално говоре о Оружју, од пропалог Бакира до Реиса, који желе све да централизују и унитаризују, који су неартикулисани одбљесци Отоманске Империје... говоре да је Заједнички Живот побиједио.
То се мора обиљежити као Терор Суживота.
Морамо промовисати Право да нећемо да живимо са Унитаристима.
Право да не живимо са онима који су нас, откако су прешли, истребљивали.
 

Нема коментара: