среда, 4. јануар 2023.

 

ВАША ДРЖАВА БиХ,
ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ЋЕ ДА КОПНИ,
САРАЈЕВСКИ ЈЕ ПОЛИТИЧКИ КРУГ
БиХ И МУСЛИМАНЕ
ЖИВЕ ЗАЗИДАО

 
Шта је на ствари.
◘ Хрватски Народни Сабор дјелује веома компактно. Нема некадашњег дуплог колосијека на коме су страдале банке и политичари.
◘ Јака Већина у Републици Српској, која је елиминисала јевтине Шмитаље и Шмитуље, Издајнике, Колаборационисте, Аналафабете, Аматере, Ненационалну Вегету, Хазардере...
◘ Општи крах МПК.
Муслимански Политички Круг ушао је у Кружни Ток апсолутног политичког распада.
То је зато што од Дејтона, да не улазим у Рат и елиминацију Фикрета Абдића, никад није играо политичким тимом, политичком игром, на политичком игралишту.
Сво вишестраначје код муслимана, било је, у ствари, мања или већа Ћаршијска Ерозија. Зеница, Тузла, Бихаћ а и Кантон Сарајево.
МПК је играо на вјерски фундаментализам, бројчану надмоћ муслимана и отоманско право на Нашу Ба Босну, Нашу Државу, бацајући около пљеву, трину, неким патриотизмом, грађанштином, мултиком, еуропејством...
Садашње стање, са кобива подијељеном политичком сценом муслимана, само је привид, аранжман, нека нова орма и платформа, индукована из Пет Амбасада, како би умртвили Србе и Хрвате.
При чему се Осморка пројектује као недорасла скупина аматера и аутиста.
Њихову снагу не треба гледати укупно. Њихова снага је у снази појединачних актера.
Нико до њих, па ни СДП, који на челу има Бореновића исламске вјероисповијести, није дорастао пословима Политике и Власти, нема политички програм, технологију и људске ресурсе.
Јесам ово западњачки рекао.
Исправљам.
Они, од све Политике, умију само да дркају по Изборима.
Прави крах МПК је СДА.
То је њихова верзија СДС-а. Која се држала на вјерском фундаментализму, мистици младобосанаца, исламске декларације, ердоганштине и на борби за непостојећу Државу.
*
Ну.
Маломало, стижу оптимистична предвиђања и најаве, у нивоу од 2,8 до 3,7 Ч.
Ч је мјерна јединица за ОНВ, Оптимизам Ниђе Везе.
Добила је име по великом Физичару Оптимизма, Човићу.
Ништа се неће промијенити и ако СДА промијени Осморку.
Срби, Хрвати и Аритметичари, само су тројни, мозаик попуњен на дејтонским основама уз обилату неуставну унитаристичку девијацију.
То одређује не само овај мозаик, већ и онај који би био са СДА, или неки немогући у коме би били ХДЗ, СДСПДП и СДА.
Ништа се више не може учинити.
Хрвати, ХНС, ХДЗ, чуваће своју компактност и неће одустати од Изборног Закона јер је то темељ будућег Трећег Ентитета и расцјепа Федерације.
Срби морају наставити повратак уставних надлежности Републике Српске, јер је то најбоља брана новом отимању и унитаризацији. Јер је то глогов колац за Издајнике из конгломерата СДСПДП. Јер је то брана од вучућизације Републике Српске.
Осморка не може много да уради. Она је на згаришту СДА уништења дејтонских уставних структура а није у могућности да овлада нелегалним „државним институцијама“.
Ако би се вратила СДА, она може само да те неуставне институције користи као Чегртаљке. Што се најбоље показује код Уставног Суда БиХ.
Они њему Апелацију, он њима поништење. Тако бране БиХ ко Вучић Косово.
*
Четири наредне године ће бити плодоносне за Србе и Хрвате.
Ниједан дан не треба да спавају више од два часа.

Нема коментара: