среда, 15. децембар 2021.

 

ХИЛ ОТКРИВА ДА ЗАПАД,
АМЕРИКА, НИЈЕ ПРОМИЈЕНИО
ТЕХНОЛОГИЈУ ПРЕМА СРБИМА,
ОНУ ОД ПОЧЕТКА РАСПАДА СФРЈ

 
Кристофер Хил, један од западних Мечки на Балкану, изјавио је, негдје некоме у Србији, неколико старијих а занимљивих ствари.
▫ Треба разговарати са Вучићем око Додика
▫ Србија мора признати Косово
▫ Република Српска мора остати у „Босни“
▫ Америка је боља од Русије.
Хил је на тај показао да се Запад и Америка држе старих технологија, из доба Слобе и Туђмана. Слуђе и Туђе.
▪ „Босну“ желе као Полигон у који Русија не може да завири. Иначе им не треба низашта. Да би то постигли, Три Нације и Два Ентитета морају да буду „Босна“.
▪ Србима и Хрватима у БиХ желе да управљају на стари начин, преко Београда и Загреба.
Мало им се двојац распарио.
Вучић им је легао на Куру, много умилније него Милошевић.
Али, у Загребу, има неки Милановић, који руши досадашње домине и лего. Барем вербално.
▪ Србима настоје да владају преко нагодби са Вучићем. Њему не пријете јавно. Треба им још. Вјероватно тајно пријете. А и не морају, јер Вучић јавно пристаје на све. Може се мислити како пристаје тајно.
▪ За остале Србе имају пријетње, уцјене, медијску хистерију, сатанизацију... и јавне и тајне. Разговори са лидерима Срба Републике Српске, посљедњи је ниво било какве комуникације, не само политичке.
▪ Циљеви Америке, Запада, номинално су
·        Елиминација утицаја Русије
·        „Босна“
·        Компромис Србије и Косова
▪ Стварни циљеви Америке и Запада
·        Елиминација Срба на Балкану. Тај процес је почео припремом Распада СФРЈ. Распад није служио за настанак нових Држава и слободу Народа, већ за уништење Срба свуда осим Уже Србије. Република Српска је својом Војском и народном жртвом успјела да се одбрани и опстане. То нису рачунали.
Елиминација Срба значи свођење у Комунистичку Ужу Србију. Без Косова, Санџака, Војводине и Београда. То намјеравају да заврше прије краја овог вијека.
Зато је потребно елиминисати Русију. А међу Србима ће се наћи довољно Издајица, Потплатица, Потпурица.
·        Поништење Републике Српске и елиминација Срба са простора Републике Српске, односно „Босне“. Пошто се сматра да Хрватски Фактор треба још само коју деценију држати на овом статусу и неће га више бити.
·        Поништење Срба, не само територијално и национално, већ и политички. Америчани, Хиловци, сматрају да то што Срби за некога гласају, што имају Парламент, имају Устав, имају Државе, не значи ниша у односу на нагодбу са Вучићем или ломљење Додика
То је цивилизацијски, трећемиленијумски однос Зпада према Људским Бићима трећег реда.
Зато Република Српска не смије сада одустати. Не смије поклекнути.
Ако стане или одустане, ако било шта попусти, вратиће је у много тежу позицију у којој је била за вријеме Ешдаунове Ере и Бонских овлаштења.
Запад не може издржати ову трку са Српском. Не може ни Сарајево.
Чим се врте у старом кругу. Сарајево позива запад да интервенише над Србима и Српском а Запад настоји преко Вучића да обаве све. И Косово и Српску и Србију.
Не може издржати трку са Кином и Русијом.                                  

Нема коментара: