четвртак, 6. мај 2021.

 
МЕДИЈИ, ОДНОСИ СА ЈАВНОШЋУ,
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ И ИЗБОРИ,
КО МУШКА ПРИЧА
О ДУЖИНИ СПОЛАЋА

 
Цртица Споловила.
Опозиција у Србији, којој би требало промијенити назив у Спорозиција или Отпозиција, јавила је да тражи промјену уредника на РТС, до октобра, или ће бојкотовати Изборе.
Аналфабете и Левати ангажују Агенције за односе са јавношћу, такозвани Пиар, које од њих праве Кретеноиде а од Јавности Будале.
Традиционално се извикују корпуси Ботова, који, кобива утичу на Мрежњаке, глорификују свог Идола и обезбјеђују му рејтинг.
Побједа Аналфабете Балоначелника у Бањалуци, која није Побједа већ Поклон, објашњава се његовим игроказима по друштвеним мрежама и перманентном улогом Малог Мајмунчета.
Придодато је и анархистичко и некрофилско дивљање покрета Правда за Давида.
И у другим Српским географијама, форсира се улица као утицај на Јавност и Изборе.
У Црној Гори је пад Мила Ђукановића објашњен Литијама, које се такође могу подвести под протесте и утицај на Јавно Мнијење.
Ну. Литије су вјерски излив енергије која већ постоји. Нека врста буђења Православаца. И не може се сврстати у западни антинациоцнални анархизам Друштвених Мрежа и празних а анархистичних уличних протеста.
Суштина је у томе да Опозицији у Србији, јер је то најочитији и најубједљивији артефакт српске политичке и опозиционе помутње, не треба РТС.
Јер нема ништа друго. Политички Програм. Национални Програм. Лидере. Организацију преко Целе Србије.
Шта да пропагира РТС. Чак и ако му га потпуно предају и забране да се ишта објави о Вучићу и Власти.
Треба уобзирити неколико чињеница.
◘ Трампу у Америци није помогло енормно кориштење Друштвених Мрежа.
◘ Вучић не добија Изборе непрестаним појављивањем на Телевизијама и на конференцијама за Медије.
◘ Медији немају никакво знање, стручњаке ни новинаре, како би могли утицати на Бираче. Медији су голи манипулативни системи. Без манипулатора, сами за себе, безвриједни су ко каца без дна.
*
Суштина је у томе да се Медији, Друштвене Мреже, фреквенција и изливи медијских наступа, као и Стрит Анархија, користе за покриће и оправдавање политичке и изборне Манипулације.
Огроман број људи и система је употријебљен у Америци, како би се покрали Избори за Бајдена.
Медији и Улица служили су само за оправдање тог будућег резултата.
Шлаг је био организација упада на Капитол, и приписивање Трампу, чиме је потпуно потиснута свака представа о крађи и манипулацији. А Трампу су одузети Налози и забрањен наступ на ТВ Мрежама, да не би подсјећао на Крађу и Манипулацију.
Дакле. Треба много људи и организације.
Исто то, да би побиједио на Изборима, треба и у нормалним великим политичким странкама.
Избор је једноставан. Или ће неко уложити десет година у градњу Странке и Организације, под условом да има јавно и национално прихватљив Програм и Лидера, или ће се то препустити западном Манипулаторијуму. Коме не треба десет година.
Ако хоћете да поштено побиједите, обратите се Људима.
Ако хоћете да Људе зајебете, укључујући и себе, обратите се Медијима.

Нема коментара: