уторак, 18. мај 2021.

 

ПРАЗНИНА ЈУГОНОСТАЛГИЈЕ
НА БРДУ КОД КРАЊА
А, УСТВАРИ, ФАРСА ЈЕДНЕ
ДУГО ПРИКРИВАНЕ ТРАГЕДИЈЕ

 
Нека врућина узађе узаме, кад се сјетим како су се Људи уздали у разговоре оних Југословенских Самоуправних а Новодемократских Идиотида, по разним мјестима Братства и Јединства Зијемља.
Ја сам се највише уздао у Васила Тупурковског. Онако, нестандардизован Политичар, кежуал, боли га курац, дође у некој џемперчини. Свијет каже како је ноншалантан. А он, дебео ко мјешина, нема шта друго ни да обуче.
Остали су се пицанили, бацали фаце, изигравали озбиљушу. То су Лидери. СТЈЖ.
Исто као и ови данас, на Брду код Крања.
Осим што Џаферовић стоји коусран.
Празнина иза које иде тешко Вријеме.
Само да не буде неко веће Зло.
Ну. Јебеш Васила, Џафера и Пајаце.
Шта је, данас, битно.
◘ ЕУ и НАТО су се намирили. Узели су шта им је требало. Јадран и Хрватску. Једина им је брига да Словенија са неким не зарати.
◘ Остали дио Сфрјишта, занима их утолико да Русија неће то отворено запосјести и донијети своје Ракете. На том осталом дијелу, битно им је, и довољно, да имају Бонд Стил.
◘ Битнији процес од Еуинтеграција и Евроатлантских Интеграција, јесте даља еродизација Срба. Ту су постигли велике успјехе и створили солидне темеље за аутодеструкцију, па не морају да журе.
◘ Тренутно, од ерозиције Срба, битније им је да им узму све што је рудно и ресурсно добродошло, да Србе удаве Кредитима и да им Срби изграде Аутопутеве за неки будући и могући Drang nach Osten.
◘ Брисел и Вашингтон су „главне процесе“ препустили Абориџинима. То Брдо и сличне манифестације, обичне су НВО, са још мањим значењем од уобичајеног.
Ту се Хрватска и Словенија, протоколарно курче да ће помоћи Западном Балкану.
Западни Балкан је једна глупа, дезоријентишућа синтагма која служи за заваравање Домородаца. Исто као Подунавска Конфедерација, Велика Албанија, Уједињење Српске и Србије, укидање Роминга, Нон Пејпер.
Срби, дабоме, интеграцијски уобичајено глупи, иду на та Брда. Збрда здола.
Умјесто да гледају своја посла. Своје Државе и да се окану ћорава посла.
Све што је требало ЕУ и САД су овдје начинили. Разбили СФРЈ и уништили Србе. Више неће ни прстом да мрдну.
 

Нема коментара: