четвртак, 22. април 2021.

 

КАКО ЈЕ МИЛКО ГРМУША
ВИЈЕСТ И КАКО НИЈЕ ВИЈЕСТ

 
Шта радиш. Бавим се Политиком. Шта конкретно. Одборник код Станивуковића. Аупичкуматерну.
Милко Грмуша, млади образовани Интелектуалац из Педепеа, показао је класичну наивност књижних људи. И ушао у Педепе. Занемаривиши чињеницу да су на почетку те манипулативне приче, на основу Демократског Прогреса којег ће водити способни, образовани и интелектуални, ушли бројни вриједни Људи. По том основу. И веома брзо отишли из Педепеа. Увидивши да се ту тријеби зрно а не пљева.
Милко је, уз јадни Самит на Јахорини, поставио интелектуални проблем. Прво мора да буде Јаје, да би се излегло Гнијездо.
Замјерио је што се Опозиција окупља без Политичког Програма.
Требало би имати Програм па око њега окупити оне који ће се борити за њега на Изборима. А послије Побједе и за његову реализацију.
Милко живи на Марсу.
Још је у својој доброти и поштењу, рекао да ће, ако неко замјери, вратити и мандат Одборника.
Ствари стоје овако, мада Милко не жели да гледа на ту страну, а зна.
◘ Опозиција нема Програма и никада га није имала. Њен једини програм је Срушити Режим. Да би они дошли да буду Режим. Кад кажем Опозиција, мислим на њихово Руководитељство а не на Чланство и Бираче. Бирачи би се задовољили и једном  Бесплатном Аутобуском Картом.
◘ Опозицији у Српској је веома тешко да формулише Политички Програм којег може да представи Јавности и Бирачима. То није кратак посао. То не може пред Изборе.
За квалитетан Политички Програм неке Странке, треба имати кордоне бораца за ово и оно, већ потврђених, са ранама и референцама. Онда то треба уобличити да Бирачи разумију. Бирачи не разумију ортодоксне демократске књишке програме.
То су Избори, није Магистеријум.
◘ Опозиција нема квалитетног и квантитативног дијела Политичког Спектра у који би удјенула свој Програм.
Тај дио Спектра не постоји. Заузет је од стране Есенесдеа.
Сјетимо се да је СНСД ушао у Политички Спектар када је Есдеес почео да се повлачи из националног дијела Спектра. Референдум није био само димна бомба. Био је сигнална ракета да се СДС повукао са Ратишта.
Да је Есдеес остао чврсто националан, за Државу Српску, за Самосталност Српске, Есенесде би могао да досегне само ниво Жилетових Либерала.
◘ Шта остаје Опозицији од Политичког Програма.
Па, Издаја, Колаборација, Унитаризација БиХ, Вестерн Фелацио, Бакир Унион.
То није Спектар у који ће наивно упасти Милко као што је наивно ушао у ПДП.
◘ Милко се не уклапа не само због Проблем Програм. Такво стање законито снижава критеријуме кандидовања. Он није ниђе присто. Зато је он Одборник а Станивуковић Градоначелник. Зато је Говедарица био Кандидат. Зато се сада искурчује Вукановић.
А све може да иде и ниже.
И ако Опозиција изгуби сљедеће године, и, и поготову, ако побиједи.
Јер. Аналфабетска Група Издајнаика селектује кадрове и кандидате. А требао би то да ради Политички Програм.
 
 

Нема коментара: